Betöltés...

DEDRA Akkumulátoros ragasztópisztoly 18V

Ár: 18.290 Ft

A Dedra egy 1991 óta működő lengyel szerszámgyártó vállalat, akik jelenleg Európa 15 országában széles választékban és magas minőségben forgalmazzák termékeiket. Kínálatukban széleskörben megtalálhatóak elektromos kerti és barkács szerszámok, hegesztőeszközök és tartozékaik, kéziszerszámok, biztonsági cikkek és számtalan további hasznos eszköz. A több évtizedes múlt és a folyamatos fejlesztések a garancia arra, hogy termékeik megbízhatóak, tartósak, magas minőséget képviselnek.
A Dedra hivatalos oldala

Kombinálható ragasztópisztoly és g orąco 18V, DEDRA SAS+ALL DED7052 >
A forróolvadékos ragasztópisztollyal olyan anyagokat köthet össze, mint a fa, műanyag, fém, bőr vagy gumi. Az alkatrészeket 11 mm átmérőjű ragasztópatronok segítségével illesztik össze. A pisztolyt könnyű, tartós kialakítás jellemzi, és nagyon praktikus és kényelme s vele dolgozni. A pisztolyt profik, barkácsolók és dekoratőrök egyaránt használják (decoupage). A pisztoly akkumulátorral működik, ami lehetővé teszi a munkát olyan helyeken, ahol a hálózati áramellátás nem lehetséges, pl. áramszünet esetén, parkolóban vagy kertben. Az ergonomikusan formázott, lekerekített fogantyú kiváló kényelmet biztosít használat közben. A gyors, 3 perces felfűtési idő lehetővé teszi a 180 Celsius-fokos maximális hőmérséklet elérését, ami
biztosítja, hogy a ragasztó rövid idő alatt megolvadjon. A hüvelykujj alatt lévő be-/kikapcsoló megakadályozza a gép biztonságos bekapcsolását. Egy kényelmes üres rész lehetővé teszi, hogy a ragasztót 15 g/perc sebességgel adagoljuk a fúvókán keresztül. A LED-es háttérvilágítás kényelmesebbé teszi a munkát a gyenge fényviszonyok között.

A DEDRA SAS+ALL DED7052 forró olvadékragasztó állvány jellemzői :

Maximális hőmérséklet 180 Celsius fokon
Elkülönített eszközkapcsoló
LED megvilágítás
Kompatibilis a 11 mm átmérőjű forró olvadékragasztókkal
Ergonomikus,p u h a anyaggal gumírozott fogantyú

A 18V DED7052 ragasztópisztoly műszaki adatai:

Feszültség-18V
Glue flow rate 15g/perc
Maximális üzemi hőmérséklet 180 Celsius fok
Működési idő 2. 0Ah DED7032 akkumulátorral: b/d
Működési idő 4. 0Ah DED7034 akkumulátorral: b/d
Működési idő az 5. 0Ah DED7035 akkumulátorral: b/d

Ne feledkezz meg a töltőről és az akkumulátorcsomagról vásárláskor.
A termék gyártói honlapja

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DEDRA Akkumulátoros ragasztópisztoly 18V" című hirdetést látja. (fent)