Betöltés...

GRUNDFOS UP 15-14 BA PM cirkulációs szivattyú, autoadapt funkció, 1/2", 230V

Ár: 108.219 Ft

A Grundfos Comfort 15-14 BA PM és BXA PM a szivattyúk alkalmasak a használati melegvíz keringetésére egy- és kétcsaládos házakban, biztosítva az azonnali melegvíz vételi lehetőséget a csapoknál.

GRUNDFOS UP 15-14 BA PM cirkulációs szivattyú A Grundfos Comfort BA PM és BXA PM a szivattyúk alkalmasak a használati melegvíz keringetésére egy- és kétcsaládos házakban, biztosítva az azonnali melegvíz vételi lehetőséget a csapoknál. A szivattyúk korrózióálló szivattyúházzal rendelkeznek, amely alkalmas ivóvízre, egyfázisú, nagy hatásfokú, állandó mágneses motorral szerelve.Az AUTOADAPT funkció tartalmaz egy eseménynaplót, ami képes rögzíteni a vízfogyasztási szokásokat a használati melegvíz rendszerekben. Az eseménynapló segítségével a szivattyú a megfelelő időpontban elindul, biztosítva, hogy a melegvíz az összes vízvételi helynél rendelkezésre álljon. Ha a fogyasztási minta megváltozik, pl. szabadság alatt, a szivattyú 24 óra elteltével felismeri az új helyzetet, és automatikusan alkalmazkodik. Amikor visszatér a szabadságról, a szivattyú ismét érzékeli a megváltozott fogyasztási mintát, és visszaáll a korábbi működési módra.Az egyedülálló AUTOADAPT funkció akár 48 % hőenergiát és 97 % motorenergiát takarít meg egy folyamatos üzemű, normál szivattyúhoz képest. Ezen kívül a szivattyú hőmérséklet szabályozási móda, és maximális fordulatszámra, folyamatos működésre állítható az üzembehelyezéshez, vagy a folyamatos, 24 órás melegvíz vételi lehetőséghez.A szivattyúk öblítő és fertőtlenítő funkcióval vannak ellátva, ami automatikusan keringeti a vizet, megakadályozva ezzel a pangó vízben a baktériumok elszaporodását. A COMFORT BXA PM beépített elzáró és visszacsapó szeleppel rendelkezik,. Ez biztosítja, hogy a szivattyú karbantartható legyen a rendszer leeresztése nélkül. A visszacsapó szelep megakadályozza a rendszerben a fordított áramlást is. Műszaki Fordulatszám száma 1 Max. szállítómagasság 14 dm TF osztály 95 Jóváhagyások az adattáblán CE,VDE,EAC,WEEE Anyagok Szivattyúház Sárgaréz Járókerék Kompozit Telepítés Maximális üzemi nyomás 10 bar Csatlakozó típusa Rp Csőcsatlakozás 1/2 Beépítési hossz 80 mm Folyadék Szivattyúzott közeg Víz Folyadékhőmérséklet tartomány 2 .. 95 °C Folyadék-hőmérséklet működés közben 60 °C Sűrűség 983.2 kg/m³ Elektromos adatok Max. bemenőteljesítmény 7 W Hálózati frekvencia 50 Hz Névleges feszültség 1 x 230 V 3.fokozat aktuális 0.07 A Kondenzátor mérete - üzemi 0.6 µF Védettségi osztály (IEC 34-5) IP44 Szigetelési osztály (IEC 85) F Motorvédelem Elektr. Hővédelem Impedancia védelem

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "GRUNDFOS UP 15-14 BA PM cirkulációs szivattyú, autoadapt funkció, 1/2", 230V" című hirdetést látja. (fent)