Betöltés...

DEDRA Lézeres tavolsagmérő 100m

Ár: 43.090 Ft

A Dedra egy 1991 óta működő lengyel szerszámgyártó vállalat, akik jelenleg Európa 15 országában széles választékban és magas minőségben forgalmazzák termékeiket. Kínálatukban széleskörben megtalálhatóak elektromos kerti és barkács szerszámok, hegesztőeszközök és tartozékaik, kéziszerszámok, biztonsági cikkek és számtalan további hasznos eszköz. A több évtizedes múlt és a folyamatos fejlesztések a garancia arra, hogy termékeik megbízhatóak, tartósak, magas minőséget képviselnek.
A Dedra hivatalos oldala

A lézeres távolságmérő ideális eszköz a barkácsolás szerelmeseinek vagy felújító csapatoknak. A lézersugárnak köszönhetően gyorsan és pontosan mérheti a távolságot az érdekesfelületekhez, például egy fúrt lyukhoz, egy ablakhoz vagy a falak közötti távolsághoz. A térfogat-, terület-stb. számítási funkcióknak köszönhetően a munka sokkal gyorsabban és nem kívánt hibák nélkül végezhető el. Az automatikus trigonometrikus funkcióksegítségével a lézeres távolságmérő lehetővé teszi például egy oszlop magasságának kiszámítását. Ez egy hasznos és pontos mérési módszer, ha a mérendő alkatrésznek nincs olyan pontja, amelyet meg tudunk mérni, pl. a mennyezet vagy egy kiálló perem. Azelem aljától éstetejétől mért távolságot mérjük. A készülék ezután kiszámítja az elem magasságát. A lézeres távolságmérő mérési tartománya 5 mm-től 100 m-ig terjed, szenzációs
pontossággal, ±2 mm/10 m, ami a hagyományos mérési módszerekhez képest nagyon nagy pontosságot biztosít, a mérési idő pedig összehasonlíthatatlanul rövidebb. Nagy napsugárzás esetén ajánlatos a mellékelt fény visszaverő lemezt használni, amely megkönnyíti a méréseket ilyen körülmények között, és lehetővé teszi a mérések elvégzését tükrös, üveg, erősen abszorbens felületeken és más olyan felületeken is, ahol a lézersugárral történő közvetlen mérés nem lenne lehetséges. A műszert két kis cellával (2 x AAA) táplálják, amelyek 8000 mérés elvégzéséhez elegendőek.

Tulajdonságok

Hosszú, 100 m-es lézersugár-tartomány
Precíziós optika
Nagy mérési pontosság: ±2 mm/10 m
Két referenciapont (homlok l ub bázis dal intézkedés )
7 funkció: folyamatos mérés, területmérés, térfogatmérés, trigonometrikus funkciók, összeadás/kivonás, mi nimum/maximum, szögmérés.
30 mérés tárolásának lehetősége a memóriában
Változtatható mértékegységek (méter, hüvelyk, láb)
Az akkumulátor élettartama 8000 mérés
6 soros kijelző


Technikai adatok

K ü l d e t é s i teljesítmény:

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Sövénynyíró
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DEDRA Lézeres tavolsagmérő 100m" című hirdetést látja. (fent)