Betöltés...

TALAN STYLER S3+SRC munkavédelmi bakancs

Ár: 21.070 Ft

A Talan munkavédelmi bakancsokat gyártó céget 1923-ban alapították Németországban, így az elmúlt évtizedekben hatalmas tapasztalatra tett szert a cég, melyet a kiváló német minőség jellemez, hiszen rendelkezik a cég a TÜV Rheinland által kibocsátott tanúsítvánnyal is.


A nehéz és veszélyes fizikai munkát végzők esetében a munkavédelmi ruházat alapvető részei a Talan Styler munkabakancsok is, hiszen megfelelően óvják a lábfejet a különféle veszélyes külső hatásoktól.


Így például a Talan Styler munkabakancsok kívülről vízlepergető bőrrel vannak bevonva, súlyukat tekintve igen könnyűek, hiszen fémmentes talplemez található bennük. Mindezek mellett ezen modellek talpa olaj- és kopásállóak és a lábbelik természetesen rendelkeznek jólláthatósági betéttel is.


A Talan Styler munkabakancsok 2-2.2mm-es vastagságú bőrrel vannak bevonva, mely nem deformálódik, nem lesznek benne kis törésvonalak, illetve segíti szellőzni is a lábat, így nem alakul ki kellemetlen lábszag a cipőben.


A dupla talpbetétes kialakítás pedig segíti csökkenteni a lépéskor keletkező ütéseket, mely így kíméli a láb ízületeit, illetve a gerincet is, emiatt a Talan Styler munkabakancsok egészséges viseletet biztosítanak még extrém környezetben is.


Emiatt a Talan Styler munkabakancsokat azoknak ajánljuk, akik szélsőséges környezetben végeznek nehéz fizikai munkát, fontos számukra, hogy megfelelően védve legyen lábuk, illetve stabilan és biztonságosan tudják végezni feladataikat még éjszaka is a csúszós és veszélyes területeken.


Miért érdemes Styler munkavédelmi bakancs mellett dönteni:



- fűzős, vízlepergető, természetes bőr, légbetétes talppal ellátott viselet a hosszú munkanapokon
- kiválóan szellőző és higiénikus textilbélés a friss és száraz lábakért
- kompozit kapli a leeső tárgyak ellen
- fémmentes talplemez az átszúródás elleni védelem érdekében
- energiaelnyelő sarokrész
- antibakteriális cserélhető talpbetét
- antisztatikus, csúszásmentes, olajálló kétrétegű BASF poliuretán talppal
- párnázott bokarész és békanyelv
- széles méretválaszték 37-től 47-ig
- professzionális, tartós viselet, amelyre számíthat a mindennapokban
- ukrán Talan Group termék minőségi garanciákkal, 1923-tól, évi 3,5 millió pár
- ISO9001
- TÜV Rheinland minősítéssel









A Grandis Kft 100% visszavásárlási garanciát* (részletekért lásd ÁSZF) biztosít a vásárlást követő 45 napon belül eredeti csomagolásban, eredeti állapotban visszaküldött termékekre.


Szín: barna
Anyag: nubuk
Méret: 47

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "TALAN STYLER S3+SRC munkavédelmi bakancs" című hirdetést látja. (fent)