Betöltés...

Nagy fényerejű, távirányítós, napelemes LED lámpa

Ár: 3.990 Ft

Nagy fényerejű, távirányítós, napelemes LED lámpa állítható tartókonzollal Rendkívül nagy fényerejű, 4db foncsoros LED panellel szerelt napelemes világítás. Ideális lehet garázsok, kocsibeállók, ház melletti közlekedők, járdák, de akár parkolók vagy rakodási területek megvilágítására is. Nem igényel vezetékezést, sem különösebb szerelést. Az akkumulátorok töltéséről a beépített napelem gondoskodik, a lámpa funkciói pedig távirányítóval vezérelhetők. A speciálisan kialakított tartókonzol segítségével a lámpa két irányba állítható, és a megfelelő pozícióban rögzíthető. A csomag tartalmazza a felszereléshez és rögzítéshez szükséges tipliket, csavarokat, sőt, egy megfelelő bitfejet is.
A lámpa három üzemmódban használható:
Nem világít, csak mozgás érzékelésekor kapcsol fel,majd 30 másodperc késleltetéssel ismét kikapcsol. Ez az üzemmód a legtakarékosabb.Sötétedést követően folyamatosan világít csökkentett fényerőn, mozgás érzékelésekor pedig a világítást a maximális teljesítményre növeli, majd 30 másodperces késleltetéssel visszaáll a csökkentett fényerejű üzemmódbaFolyamatosan világít csökkentett fényerővel, és mozgás hatására sem változtat a fényerőn.
Tulajdonságok
Nagy fényerőNégy foncsoros LED panel128 LED fényforrásBeépített napelem3 üzemmódTávirányítóval vezérelhető2 irányban állítható tartókonzol

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Nagy fényerejű, távirányítós, napelemes LED lámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Led