Betöltés...

Ronix MiNi sarokcsiszoló, 1400 W, 125 mm

Ár: 26.300 Ft

Ronix MiNi sarokcsiszoló, 1400 W, 125 mm

-Nagy teljesítményű, 1400 W-os nagy teherbírású motor, amely akár 9000 fordulat/perc sebességet is biztosít terhelés nélkül-2 pozíciójú, ütésgátló ergonomikus oldalsó fogantyú, amely elősegíti a könnyű munkavégzést és a gép tökéletes irányítását-Direkt motorhűtési rendszer, amely lehetővé teszi az ipari felhasználás során is a magas hatékonyságot-Változó sebességbeállítás szabályozza a sebességet, hogy alkalmazkodni tudjon a kezelő igényeihez-Egyszerű és gyors szénkefecsere-mechanizmus-Új reteszelőcsapos rendszer a könnyű és gyors tárcsacseréhez és biztonsági mechanizmushoz-Porvédelemmel ellátott kapcsoló, amely csökkenti a por behatolását, különösen az építőipari felhasználás során
Súly: 3,2 kg
Teljesítmény:1400W
Feszültség:220V
Üresjárati fordulatszám:9000/perc
Csiszolótárcsa max. átmérő: 115 mm,125mm
A hosszú nyelű, mini sarokcsiszoló meghosszabbított fogantyúval rendelkezik a könnyű használat és a munka jobb irányíthatósága érdekében. Ezek a sarokcsiszolók nagyobb testtel és nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint más mini sarokcsiszolók, és robusztusabb teljesítményt nyújtanak a különböző munkakörülmények között.Ezek az elektromos szerszámok különböző feladatok elvégzésére képesek, a vágástól kezdve a csiszolásig. Ha naponta vág és csiszol fémet vagy különböző köveket, akkor a Ronix 3160 hosszú nyelű mini sarokcsiszolót rendkívül hasznosnak fogja találni.Nagy hatékonyságú 1400 W-os motorral rendelkezik, amely 0 és 9000 fordulatszám közötti üresjárati sebességet biztosít az M14 115 mm és 125mm-es vágókorong forgatásához. A magas teljesítmény mellett a mini sarokcsiszoló teste ergonomikus kialakítású, hogy csökkentse a kéz fáradtságát, különösen akkor, ha folyamatosan ezzel a szerszámmal szeretne dolgozni.A 3160 mini sarokcsiszoló különböző felhasználási területeken alkalmazható beleértve a vágást, csiszolást és polírozást javítóműhelyekben, építkezéseken, bányaiparban, fémszerkezeti műhelyekben, asztalosmunkákban stb.A Ronix 3160 mini sarokcsiszoló könnyű, 3,2 kg-os testkialakítása, erős motorja és ipari sebességváltója ellenére ideális választás hosszú távú és nagy igénybevételű ipari és háztartási tevékenységekhez egyaránt.
A Ronix 3160 Mini sarokcsiszoló bizonyította, hogy a maga nemében elsőrangú elektromos szerszám. A 3160-as kedvező árával és kiváló minőségével versenyelőnyt jelent mindazok számára, akiknek a munkájuk során szükségük van sarokcsiszolóra. Ronix 3160 hosszú nyéllel rendelkező mini sarokcsiszoló.Motor és mechanizmus:A 3160 hosszú nyelű mini sarokcsiszoló nagy hatékonyságú 1400 W-os motorral rendelkezik, amely akár 9000 fordulat/perc terhelés nélküli fordulatszámot is képes biztosítani a pontos vágások elvégzéséhez vagy a felesleges anyagok eltávolításához egy felületről. A szerszám energiaellátását 220-240V-os és 50-60Hz-es hálózati csatlakozóhoz csatlakoztatva biztosítja.
Hajtómű:A motor, az állórész és a fogaskerekek a sebességváltóban ipari tervezésűek, nagy igénybevételű felhasználáshoz, amelyek alapvető szerepet játszanak a motor élettartamában.
A 6 fokozat 0 és 9000RPM között állítja be a szerszám fordulatszámát a különböző felületekhez alkalmazkodva a jobb teljesítménye érdekében.
Közvetlen légáramlási rendszer:Mivel ezt a szerszámot általában ellenálló munkadarabok vágására vagy csiszolására használják, a motor működés közben felmelegedhet. Ez hatással lehet a gép teljesítményére. Ezért a Ronix közvetlen légáramlási rendszert tervezett a motor hűtésére és a megbízható teljesítmény biztosítására.
A termék nevében szereplő "mini" szó ellenére széleskörű felhasználás során alkalmazható. Amikor a kezedben tartod a 3,2 kg-os Ronix 3160-at, érzed az ergonomikus kialakítást és a kényelmet működés közben. A hajtómű alumínium háza, a testházba foglalt kiváló minőségű műanyag és a Ronix által tervezett kiegészítő fogantyú mind-mind az oka annak, hogy ez az elektromos szerszám könnyű és az alkatrészek között tökéletes egyensúlyt teremt. Ez a kombináció alacsony fáradtságot és hatékonyabb használatot eredményez.A testhez rögzített ergonomikus, rezgéscsillapító fogantyú a Ronix 3160 mini sarokcsiszolóink legkényelmesebb része, amely úgy lett kialakítva, hogy teljes mértékben megfeleljen a kezelő igényeinek.
Vágókorong:A Ronix 3160 egy egyszerű és gyorsan cserélhető mechanizmussal működik, 115 mm és 125mm-es vágókoronggal. Tárcsavédővel lett ellátva, hogy megvédje a felhasználót munka közben. 
Kapcsolók:Sok szakember küzd naponta a porral a munkahelyén. Néha az építkezéseken jelen lévő por károsítja az elektromos szerszámokat, mivel behatol a szerszámok belső részeibe. Ennek a problémának az elkerülése és a tartósság biztosítása érdekében a Ronix 3160 mini sarokcsiszoló porvédő kapcsolóval van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a por bejusson a készülékbe.
Rögzítő csapos rendszer:A mini sarokcsiszolóval végzett feladatok széles skálájához különböző tárcsákra van szükség. A Ronix 3160 hosszúszögű mini szögcsiszoló új reteszelőcsapos rendszere biztonsági mechanizmussal gyorsítja a tárcsacserét. Gyorsabb és biztonságosabb vágási vagy csiszolási munkavégzést biztosít.
Szénkefe:A szénkefét úgy tervezték, hogy a lehető leggyorsabban cserélhető legyen.
Tartozékok és csomagolás:A doboz tartalmaz egy Ronix által tervezett pót oldalsó fogantyút, egy tárcsavédőt, egy villáskulcsot és egy szerelőkulcsot.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Csiszológépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ronix MiNi sarokcsiszoló, 1400 W, 125 mm" című hirdetést látja. (fent)