Betöltés...

Ronix sarokcsiszoló, 20V akkumulátoros

Ár: 71.880 Ft

Ronix sarokcsiszoló, 20V akkumulátoros

Nagy teljesítményű szénkefe nélküli motor akár 8500 fordulatszámot is biztosít terhelés nélkül.
-20 V-os, szénkefe nélküli motor-Könnyű, ergonomikus mini sarokcsiszoló, amely precíz használathoz alkalmas -Elindulásgátló funkció megakadályozza a véletlen indítást-Direkt légáramlási rendszer, amely hűti a motort a megbízhatóbb teljesítmény és a nagyobb terhelhetőség érdekében-Speciális karcsú testkialakítás az ideális kezelés és a nagyobb munkateljesítmény érdekében-Elektronikus áramkorlátozó a túlterhelés elleni védelem érdekében-2 pozíciójú, ütésgátló ergonomikus oldalsó fogantyú, amely elősegíti a könnyű munkavégzést és a gép tökéletes irányítását-Akkumulátor töltésjelző segítségével gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét-A töltőbe épített gyorstöltő rendszer optimális töltési teljesítményt biztosít
-115 mm tárcsatmérő
Tartozékok:
-2 db 4.0Ah akkumulátor,
-Gyorstöltő,
-Koffer
Ronix 8901K, 20V-os szénkefe nélküli mini sarokcsiszoló készlet:
A Ronix 8901K szénkefe nélküli motorral van felszerelve. Az univerzális motorokhoz képest a szénkefe nélküli motorok nagyobb teljesítmény-tömeg aránnyal, kevesebb hővel és súrlódással, stabilabb fordulatszámmal és nagyobb hatékonysággal működnek. A Ronix 8901K mini akkumulátoros sarokcsiszoló kompakt testtel készült.
Ebben a részben megismerheti ennek a hatékony Ronix szerszámnak a jellemzőit. Motor és mechanizmus:Egy nagy hatékonyságú, szénkefe nélküli 20 V-os motor adja meg ennek a mini sarokcsiszolónak az erejét. Ahogy a neve is sugallja, a Brushless motorok belső szerkezetükben szénkefék helyett elektronikus lemezt használnak. A szénkefe hiánya csökkenti a motor kopását és négyszer hosszabb élettartamot biztosít. Ennek a mini-szögcsiszolónak a motorja akár 8500 fordulat/perc üresjárati sebességgel rendelkezik, teljes erővel forgatja a 115 mm-es vágókorongot, széles alkalmazási területet fed le, és kiemelkedő teljesítményt nyújt. A motor elektronikus áramkorlátozó rendszerrel rendelkezik, amely megvédi a szerszámot az túlterheléstől. Hajtómű:A Ronix 8901K sebességváltója nagy igénybevételt és hosszabb élettartamot tesz lehetővé. Ez az erős sebességváltó 8500 RPM üresjárati fordulatszámot képes generálni.
Vágókorong:A Ronix 8901K mini sarokcsiszoló készlet vágókorongjának maximális átmérője 115 mm. A Ronix a felhasználó védelme és biztonsága érdekében a műveletek során egy tárcsavédővel látta el. A vágókorong cseréje szerszám nélküli kialakítással rendelkezik. Felépítése:A Ronix mindig is igyekezett egyensúlyt teremteni a kezelési kényelem és a funkcionalitás között. Ergonomikusan kialakított és karcsú testével ez a szerszám a legalkalmasabb a szűk helyeken végzett vágási és csiszolási műveletek elvégzésére és a munkateljesítmény növelésére. A Ronix 8901K mini sarokcsiszoló kiemelkedő teljesítményre képes, ennek ellenére a súlya mindössze 1,65 kg. A kiegészítő 2 állású, ütésgátló és ergonomikus oldalsó fogantyú úgy lett kialakítva, hogy egész napos kezelői kényelmet biztosítson a kezelő különböző munkapozícióiban. Kapcsolók:Az ON/OFF kapcsoló és a vezérlő gombok ennél a mini sarokcsiszolónál porvédővel ellátott gombok, amelyek képesek megakadályozni a por bejutását a szerszámba.A reteszelőcsapot a hajtómű testén alakították ki, és lehetővé teszi a felhasználó számára a vágókorong egyszerű cseréjét a tengely rögzítésével, megakadályozva annak elmozdulását és a legstabilabb helyzetben tartva azt. A tengely rögzítési folyamata gyorsan elvégezhető.
Közvetlen légáramlási rendszer:A magas hőmérséklet tartósan károsíthatja az akkumulátort és az akkumulátoros szerszámokat a folyamatos, nagy igénybevételt jelentő feladatok során. A Ronix egy innovatív hűtőrendszert fejlesztett ki a mini sarokcsiszolójához, amely elegendő légáramot irányít a motor felé, és a lehető legnagyobb mértékben lehűti azt. Ez a közvetlen légáramlású rendszer megbízható teljesítményt is eredményez, és a port is elvezeti a létfontosságú alkatrészektől. Soft-Start rendszer:A Ronix mini sarokcsiszoló lágyindítási technológiával rendelkezik, amely lépésről lépésre hozza fel a gépet a teljes fordulatszámra. Még akkor is, ha véletlenül megnyomja az indítógombot, az újraindításgátló funkció megakadályozza a szerszám elindulását. Akkumulátor:A 8901K energiaforrása egy 20V-os lítium-ion akkumulátor, amelynek kapacitása 4Ah. Hosszú élettartamának köszönhetően ez az akkumulátor mindig ellátja energiával a szerszámot. A Ronix 89 Lasting sorozat legjelentősebb előnye, hogy az akkumulátor kompatibilis az összes tagjával. Így az összes szerszámát egyetlen akkumulátorral működtetheti. Ez az akkumulátor töltöttségjelzővel rendelkezik, és tájékoztathatja Önt az akkumulátor állapotáról, mielőtt az lemerülne egy művelet közepén. A töltőben található gyorstöltő rendszer optimális teljesítményt biztosít. Tartozékok és csomagolás:A Ronix 8901K szénkefe nélküli mini sarokcsiszoló készletet egy Ronix BMC tokban szállítjuk, és két darab 4Ah/20V-os akkumulátort és egy 2,2A gyorstöltőt tartalmaz.
A mini sarokcsiszoló az egyik legfontosabb eszköz, amelyet a fa-, fém-, építő- és egyéb iparágakban számos tevékenységre használnak, például munkadarabok vágására, polírozására, csiszolására, élek simítására, padlók bevonására, rozsda eltávolítására fémfelületekről, sőt még a kerti szerszámok élezésére is. Sok esetben a felhasználó nem fér hozzá közvetlen áramforráshoz, vagy a készülék kábelének mérete nem elegendő a nagyobb távolságokban történő használathoz. Ilyen helyzetben minden felhasználó számára a legjobb választás az újratölthető mini sarokcsiszoló, amely nagy akkumulátorkapacitásának köszönhetően bármilyen környezetben és körülmények között könnyedén használható. A Ronix 8901K szénkefe nélküli mini sarokcsiszoló készlet egy csúcstechnológiával tervezett és épített professzionális szerszám.
Az olyan tényezők, mint az ellenállás, a teljesítmény és a tartósság a legfontosabbak a hatékony újratölthető eszköz kiválasztásakor. A Ronix 8901K mini sarokcsiszoló készletet úgy gyártották, hogy Önt az akkumulátoros szerszámok professzionális felhasználójává tegye!



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Csiszológépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ronix sarokcsiszoló, 20V akkumulátoros" című hirdetést látja. (fent)