Betöltés...

Függesztett kerti grill

Ár: 22.390 Ft

Függesztett kerti grill
3 az 1-ben grill: egy kemence, egy grill és egy szerkezet, amely a rácsot az igazi tűz fölött tartja. Egy nagy tálban tüzet rakhatunk és kolbászt süthetünk pálcikákra, vagy ráhelyezhetjük a készletben lévő króm rácsra.
Köszönhetően annak, hogy a grill speciális kampókkal ellátott tartós lánccal van felszerelve, ráakaszthatja a rácsot, sőt, szabályozhatja a tűztértől való távolságát. Ezzel teljes mértékben ellenőrizheti, mi történik az edényekkel. A rácsot lejjebb helyezzük, ha kolbászt szeretnénk sütni, majd ha készen vannak, emeljük feljebb. Így nem fognak leégni vagy kihűlni.
A grillt kiváló minőségű anyagokból gyártották. A tálca és lábai rozsdamentes acélból készültek, ennek köszönhetően ellenáll a magas hőmérsékletnek., emellett pedig tartós, krómozott rostélya is van. Púderes módszerrel festették, ami megakadályozza a rozsdaképződést.
Kiegészítők, melyeket a grill tartalmaz: póker, spatula, villa és fogó. Ezek mellett egy speciális fúvó segít a hagyományos grillsütő meggyújtásában. Továbbá a készlethez tartozik egy tűzálló teflon grillszőnyeg, tapadásmentes bevonattal, aminek köszönhetően könnyedén grillezhetünk zöldségeket, tojást vagy húst, zsiradék felhasználása nélkül.
A kerti grill jellemzői:

Szín: fekete, szürke
Anyaga: rozsdamentes acél
Rács átmérője: 49 cm
Rácsmagasság-állítás: 30-67 cm
Méretek (szélesség, magasság): 60/152 cm
Súly: 5 kg
Súlya a csomagban: 5,65 kg
A csomag tartalma: grill kandallóval, króm rács, spatula, fogó, villa, póker, fúvó és teflonszőnyeg.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Függesztett kerti grill" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: