Betöltés...

Ronix ütvefúró-csavarozó, 18V akkumulátoros

Ár: 26.670 Ft

Ronix ütvefúró-csavarozó, 18V akkumulátoros

-Erőteljes, nagy teljesítményű fúrógép 3 funkcióval: Fúrás, csavarozás és kalapácsfúrás-Könnyű, ergonomikus, kis testű kialakítás, de jelentős teljesítmény-Nagy teljesítményű és hosszú élettartamú 1,5Ah, 18V lítium akkumulátor-21 fokozatú nyomaték állítás lehetővé teszi a hatékony és pontos csavarozást és csökkenti a kötőelemek sérülését-30Nm maximális nyomaték nagy erőt és kiemelkedő teljesítményt biztosít-2 fordulatszám funkció, mind a nagy sebességű, mind a nagy teljesítményű alkalmazásokhoz-LED világítással felszerelt, amely megvilágítja a sötét zónát és optimális fényerőt biztosít a munkaterületen-Nagy ellenállású, gumiborítású markolattal kialakított test csökkenti a sérülés kockázatát esés vagy bármilyen ütés esetén-A töltőbe épített gyors töltőrendszer optimális teljesítményt biztosít 
-18V Lithium-ion akkumulátor
-Forgásirány váltó
-fordulatszám szabályzás
-Ütvefúrás,fúrás,csavarozás üzemmód
-Gyorstokmány
-Nyomaték:30Nm
-Fordulatszám:0-400/0-13506perc
-Súlya: 1,3 kg
-Tartozékok: 2 db 1.5Ah/18V akkumulátor, 1 db gyorstöltő, hordtáska, kulcsnélküli tokmány,


A konnektor megtalálása vagy a hosszabbítókábel cipelése csak néhány probléma, amellyel a szakemberek rendszeresen szembesülnek a munkaterületeiken. Sok munkás álma, hogy teljes szabadságot élvezzen egy építkezésen vagy a műhelyben. A Ronix 8018 18V-os akkumulátoros ütvefúró-csavarozóhasználatával mindez lehetséges.
Robusztus, nagy teljesítményű motorjával ez az akkumulátoros szerszám könnyedén megbirkózik minden fúrási, ütvefúrási és csavarozási feladatával. A 18 V-os akkumulátor elegendő energiát biztosít a különböző munkadarabok fúrásához, csavarozásához vagy kicsavarozásához több órán keresztül. Az iparilag gyártott hajtóművének köszönhetően ez az akkumulátoros fúrógép 2 üzemmódban, nagy sebességű és nagy teljesítményű üzemmódban képes működni.A Ronix 8018 akkus ütvefúró-csavarozó egy BMC kemény tokban kerül forgalomba, amely két darab 1,5Ah akkumulátort és egy darab 2az1-ben gyorstöltőt tartalmaz.
A Ronix 8018 18V-os akkumulátoros ütvefúró kiváló választás azok számára, akik nagy teljesítményű akkumulátoros szerszámot szeretnének, amely fúrni, ütvefúrni, csavarozni vagy kicsavarni is tud. Extra akkumulátorával nem kell megállítania a munkát és határidőben elvégezheti azokat.Ronix 8018: Fúrás, csavarás vagy kicsavarás különböző munkadarabokhoz több órán keresztül használható.Motor és mechanizmus:A Ronix 8018 18V-os akkumulátoros ütvefúrógép nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely 30 N.m maximális nyomaték leadására képes, így kiemelkedő teljesítményt nyújt a felhasználónak. Azáltal, hogy ezt a nyomatékszámot kínálja, a 8018-as akkumulátoros fúrógépnek nem lesz gondja a fúrással és csavarozással olyan felületeken, mint a fa, műanyag,égetett kerámia,gipszkarton vagy fém.
Hajtómű:Az iparilag gyártott sebességváltónak köszönhetően a 8018-as két nagy teljesítményű és nagy sebességű üzemmódban is képes működni, hogy a felhasználások széles körét lefedje. E két különböző funkció kimenete 0-400RPM (nagy teljesítményű munkával) és 0-1500RPM (nagy sebességgel való munka) üresjárati fordulatszám.
Kuplung:A 21 fokozatot lehetővé teszi a 8018 pontos működését a használat során, és csökkenti a kötőelemek sérülését.
Tokmány:A 10 mm-es 2 hüvelykes kulcs nélküli tokmány a Ronix 8018 akkumulátoros fúrógép egyik legizgalmasabb része. Megkönnyíti a munkát a felhasználó számára, és nem igényel tokmánykulcsot. A tokmány kialakítása lehetővé teszi, hogy pontosan tartsa az akkus szerszámot, és 20 mm átmérőjű lyukakat készítsen a fába, illetve  10 mm átmérőjű furatokat, ha fémmel és falazattal foglalkozik.
Felépítés:Ami az első és legfontosabb benyomást kelti, az az Ön akkumulátoros szerszámának háza és felépítése. A szerszám 1,3 kg-os kompakt felépítése ergonomikusan van kialakítva, és alkalmas a szűk helyeken történő munkavégzésre. Az ütés esetén bekövetkező sérülés kockázatának csökkentése érdekében a 8018 nagy ellenálló képességű testét ütésgátló gumibetéttel fejlesztettük ki. A szerszámon elhelyezett LED-es töltésjelzőnek köszönhetően láthatja a hátralévő töltöttséget és az akkumulátor általános állapotát, ami nagyon fontos a szerszám élettartamának növeléséhez.
Kapcsolók:Pormentes ON/OFF kioldó kapcsoló veszi át a szerszám teljesítményének vezérlését. Rendelkezik egy 2 fokozatú dimmer kapcsolóval, amellyel a funkciót a csavarozás és a fúrás között lehet váltani. A fúrás/csavarozás irányának megváltoztatásához egy előre/vissza gomb is található az eszközön.
Akkumulátor:Egy akkumulátoros szerszám teljesítménye nagymértékben függ az akkumulátortól és a töltőtől. A Ronix 8018 BMC dobozában két 1,5Ah/12V-os lítium-ion akkumulátor található (egy extra). Ezek a hosszú élettartamú akkumulátorok és a gyorstöltő optimális teljesítményt nyújtanak szűkös munkakörülmények között.
Tartozékok és csomagolás:A Ronix 8018 akkumulátoros fúrógépet egy BMC kemény kofferben szállítjuk. A csomag tartalmaz egy további 1,5Ah-s akkumulátort és egy gyorstöltőt a szerszám teljesítményének biztosításához.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ronix ütvefúró-csavarozó, 18V akkumulátoros" című hirdetést látja. (fent)