Betöltés...

Ronix fúrógép 22 részes tartozékokkal, 13mm

Ár: 21.730 Ft

Ronix fúrógép 22 részes tartozékokkal, 13mm  
Jellemzők:-850 W-os, nagy ellenállású és nagy teljesítményű motor-Nagy ütési sebesség a legjobb hatékonyság érdekében ütvefúró üzemmódban-Teljes fém, erős kulcsos tokmány-360° elforgatható ergonomikus oldalsó fogantyú-Előre- és hátraforgatási funkciók-Porálló kapcsoló és változtatható sebességű-Vario (V)-elektronika a különböző alkalmazási anyagokhoz igazodó, testreszabott sebességgel történő munkavégzéshez
Fúrógép+22 részes tartozékokkal
teljesítmény:850W
feszültség:220V
fordulatszám:0-3000/perc
Súly: 2 kg




A Ronix 2250K egy ütvefúró készlet, amelyet egy Ronix BMC kofferben értékesítünk.A Ronix 2250K ütvefúró készlet 850 W-os teljesítménnyel rendelkezik, amellyel fát, acélt és betont fúrhat a legkényelmesebben a kiegészítő és ergonomikus, 360 fokban forgatható oldalsó fogantyú segítségével. Ez az elektromos szerszám kiemelkedő teljesítményt nyújt mindössze 2 kg-os súlyával, és 0-3000 RPM terhelés nélküli fúrási sebességet produkál a munka elvégzéséhez otthon vagy a munkahelyén. Tiszta fém és erős, kulcsos tokmánya különböző fúrószerszámokat képes befogadni 13 mm-ig, így nagyobb biztonságot nyújt fúrás közben, és csökkenti a sérülések esélyét.Az elektromos szerszám ergonomikus kialakítása csökkenti a kéz fáradtságát, és hosszú órákon át kényelmesen használható. Porálló kapcsolóval és változtatható fordulatszám funkcióval látja el a pontosabb fúrást, valamint az előre- és hátrameneti forgást. Ez a praktikus fúrógép két működési móddal rendelkezik: fúrás/csavarozás és ütvefúrás.A Ronix 2250K ütvefúróval kapcsolatos további információkért görgessen lejjebb a részletes leíráshoz.
Részletes leírás:Amikor durva felületekkel dolgozik, akkor rájön, hogy egy erős szerszámra van szüksége a munka elvégzéséhez. Ilyenkor számíthat a Ronix 2250K ütvefúróra, hogy hatékonyan, kellő idő alatt elvégezze, amire szüksége van.Ronix 2250K: Az ütvefúrás erejeMotor és mechanizmus:A Ronix 2250K vezetékes ütvefúró készlet motorja 850 W nagy teljesítményre képes, ami elegendő minden fúrási művelethez. Ütvefúró üzemmódban hihetetlenül hatékony, akár 3000 fordulat/perc terhelés nélküli fúrási sebességet is lehetővé tesz. Ennek a fúrógépnek az ütvefúró funkciója függőleges erőt biztosíthat a munkadarabra, és kezelhetőbbé és hatékonyabbá teheti a kihívást jelentő anyagok fúrását is.Ütvefúró mechanizmus:A Ronix 2250K ütvefúró mechanizmussal rendelkezik, és elég erős ahhoz, hogy bármilyen lyukat könnyedén készítsen acél, beton és falazat stb. anyagokban.Fúrótokmány:A Ronix 2250K egy tiszta fém és robusztus, kulcsos tokmányt tartalmaz, amely akár 13 mm átmérőjű fúrószárakat is képes befogadni. Ez növeli a fúrás biztonságát és csökkenti a sérülésveszélyt. Ez a 13 mm-es tokmány lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy 20 mm-es lyukakat fúrjon fába és 13 mm-eseket acélba és betonba.Felépítés:A Ronix 2250K vezetékes ütvefúró készlet robusztus burkolattal rendelkezik, amely hosszú távú tartósságot és ellenállást biztosít. Ez a 2 kg-os, könnyű ütvefúrógép hordozhatóságának köszönhetően ideális különböző munkákhoz. Ennek az elektromos szerszámnak az ergonomikus kialakítása kiküszöböli a kéz fáradtságát, és kényelmessé teszi a hosszú ideig tartó munkavégzést.A 2250K ütvefúró készlet 360 fokban forgatható ergonomikus oldalsó fogantyúval rendelkezik, beépített mélységmérővel, hogy a felhasználó számára a lehető leghatékonyabb megoldást kínálja.Kapcsolók:Az első és legfontosabb a por elleni ON/OFF kioldó kapcsoló, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy csökkentse a por behatolását, és ennek eredményeként hosszabb élettartamot garantáljon a szerszámnak. A változó sebességű vezérlést a különböző műveletekhez igazodó, testreszabott sebességgel történő munkavégzéshez tervezték. A 2250K tetején található fúrási üzemmód kapcsoló lehetővé teszi a fúrási és ütvefúrási funkcióban történő használatot. A reteszelőgomb a sebességet is rögzíti, anélkül, hogy a ravaszt stabilan kellene tartani, ezáltal csökkenti a kéz fáradtságát.Tartozékok és csomagolás:A Ronix 2250K színes dobozában egy Ronix-dizájnú kiegészítő fogantyú, egy mélységmérő, egy tokmánykulcs, egy fúrószerszámkészlet és egyéb tartozékok találhatók.






Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ronix fúrógép 22 részes tartozékokkal, 13mm" című hirdetést látja. (fent)