Betöltés...

Ronix ütvecsavarozó, 20V akkumulátoros

Ár: 54.520 Ft

Ronix ütvecsavarozó, 20V akkumulátoros

Jellemzők:-Nagy hatékonyságú, gyorsan ütő 1/2"-os ütvecsavarozó 350 Nm nyomatékot biztosít a nagy teljesítmény érdekében-Nagy teljesítményű szénkefe nélküli, 20 V-os vízálló motor biztosítja a maximális élettartamot-Könnyű, ergonomikus, kis testű kialakítás jelentős teljesítmény mellett-3 sebességfokozat a Hi-Mid-Low RPM és IPM rögzítési vezérléshez széleskörű felhasználást tesz lehetővé.-Fém hajtóművekkel nagy igénybevételt és hosszabb élettartamot tesz lehetővé-Nagy ellenállású, ütésgátló test kialakítása ergonomikus gumi markolattal -Automatikus leállító mozgás a rögzítőelem lazulása esetén-A legjobb LED-es munkalámpának köszönhetően hatékony a nehezen hozzáférhető és sötét helyeken is-Akkumulátor töltésjelző segítségével gyorsan és egyszerűen megtudhatja az akkumulátor töltöttségi szintjét
Súlya: 1,12 kg
Max.nyomaték:350N.m
Tartozékok:
-2 db 2Ah akkumulátor
- 1 db gyorstöltő




Az ütvecsavarozó kiválóan alkalmas csavarok, csapszeganyák, valamint rozsdás kötőelemek és anyák meghúzására és meglazítására járműveken, vagy egyéb szerkezeteken. Ezért nélkülözhetetlen szerszámok minden asztalos, szerelő, barkácsoló stb. szerszámosládájában. Nagy nyomatékteljesítményt nyújtanak, és nagyon nagy forgatónyomatékot biztosítanak, amit a hagyományos fúrógépek nem tudnak elérni, és bárhol használhatóak, ahol extra teljesítményre van szükség. A Ronix Brushless,( szénkefe nélküli ) ütvecsavarozó készlet, egy nagy hatékonyságú, gyorsan ütő 1/2" ütvecsavarozó, amely 350 Nm nyomatékot képes leadni a nagy teljesítmény érdekében. Nagy teljesítményű, szénkefe nélküli és vízálló motorja tökéletes minden nehéz feladathoz és projekthez.A Ronix szénkefe nélküli, ütvecsavarozó készlet, M10 és M20 szabványos csavarokat és M10 és M16 nagyszilárdságú csavarokat húz meg. Így ideális a legkülönfélébb feladatokhoz, mind a szakemberek, mind a háztartási felhasználók számára. Ezt az ütvecsavarozót szoros kötőelemek meghúzására és eltávolítására, nagy igénybevételű autóipari és teherautó munkákhoz, építkezésekhez, barkácsolási munkákhoz stb. tervezték.
Részletes leírásSokan tévesen azt hiszik, hogy az ütvecsavarhajtók és az ütvecsavarozók felcserélhetők. De mi a különbség az ütvecsavarozó és az ütvecsavarozó között? Az anyák és csavarok meghúzásához és meglazításához ütvecsavarkulcsot használnak. Azonban, ahogy a neve is mutatja, az ütvecsavarhajtót a csavarok fába vagy fémbe történő behajtására használják. A Ronix 8907K kefe nélküli akkumulátoros ütvecsavarozó készlet ideális a szoros kötőelemek meghúzásához és eltávolításához, valamint nehéz autó- és teherautóipari munkákhoz, építkezésekhez és barkácsolási projektekhez.Nézzük meg, milyen funkciókat kínál ez a nagy hatékonyságú szerszám, és miért elengedhetetlen a szerszámkészletükben. Motor és mechanizmus:A Ronix 8907K akkumulátoros ütvecsavarozó vízálló és kefe nélküli motorral van felszerelve, amely kiváló teljesítményt nyújt, és tökéletes választás nedves környezetben történő munkavégzéshez. A nagy teljesítményű kefe nélküli és energiatakarékos motorral ez az akkumulátoros ütvecsavarozó kiemelkedő funkcionalitást tesz lehetővé, és maximálisan hosszú élettartamot biztosít. Ez a nagy hatékonyságú, gyorsan ütő 1/2"-os ütvecsavarozó 350 Nm nyomatékot biztosít a nagy teljesítmény érdekében. A tartós tengelykapcsoló rendszernek köszönhetően ez a szerszám tökéletes ipari felhasználásra is.
Felépítés:Ez a robusztus szerszám ergonomikus kompakt méretével, könnyű súlyával és kis testével lehetővé teszi a szűk helyeken való könnyű kezelést, és jelentős teljesítményt nyújt. A nagy ellenállású, ütésálló testet ergonomikus gumibetétes markolattal tervezték. A legjobb LED-es munkalámpának köszönhetően a Ronix 8907K kefe nélküli ütvecsavarozó a nehezen hozzáférhető és sötét helyeken is képes a munka elvégzésére. Váltó:A teljesen fémből készült sebességváltó nagy igénybevételt és hosszabb élettartamot tesz lehetővé. Háromfokozatú funkcióval rendelkezik a Hi-Mid-Low RPM & IPM rögzítés vezérléséhez számos alkalmazásban.  A Ronix 8907K M10 és M20 szabványos csavarokat és M10 és M16 nagyszilárdságú csavarokat húz meg. Így ideális a legkülönfélébb feladatokhoz, mind a szakemberek, mind a háztartási felhasználók számára. A Ronix 8907K 1/2"-os tokmánykialakítása nagy tartósságot biztosít a szűk munkaterületeken is.
Elektronikus tengelykapcsoló vezérlőpanel:A motor elektronikus tengelykapcsolóval rendelkezik, három előremeneti sebességbeállítással: 1, 2 és 3 (alacsony, közepes és magas). A sebességbeállítás a szerszám talapzatán található elektronikus tengelykapcsoló vezérlőpanelen található S gomb megnyomásával állítható. Ha a kioldó gombot pillanatnyilag megnyomja, az elektronikus tengelykapcsoló aktiválódik. Ha egy zöld LED világít, a motor az 1. sebességre van állítva. Ha két zöld LED világít, a motor 2-es sebességre van állítva.Ha három zöld LED világít, a motor a 3. sebességre van állítva. Nyomja meg az S jelzésű gombot az elektronikus tengelykapcsoló vezérlőpanelén a három sebességi fokozat beállításának végigjárásához, és válassza ki az adott alkalmazásnak megfelelőt. Automatikus leállítási funkció:Automatikusan leállítja a motort a rögzítőelem elvesztésekor. Az elektronikus tengelykapcsoló vezérlőpanelen lévő B gomb megnyomásával kapcsolható be. A harmadik LED-pozícióban egy piros LED világít, jelezve, hogy az automatikus leállítás be van kapcsolva. Kapcsolók:A szerszám be- és kikapcsolása a fogantyún elhelyezett teljesítménykioldó kapcsolóval történik. Az előre/vissza gomb segít a forgás irányának megváltoztatásában. Akkumulátor:A Ronix 8907K ütvecsavarozó készlet 2,0 és 4,0 Ah lítium akkumulátorokkal is működik, amelyek közül egy az összes kialakításhoz használható, és akár 33%-kal hosszabb üzemidőt biztosít, mint a hagyományos akkumulátorok. Tehát a többi Ronix 89 Lasting Series akkumulátorát is használhatja ehhez a szerszámhoz A Ronix 8907K kefe nélküli ütvecsavarozó készlet akkumulátor töltésjelzővel rendelkezik, amely gyorsan és hatékonyan tájékoztat az akkumulátor töltöttségi szintjéről.
Tartozékok és csomagolás:A Ronix 8907K kefe nélküli akkumulátoros ütvecsavarozó készletet egy Ronix BMC kemény tokban szállítjuk, és két 2,0 Ah-s akkumulátort és egy gyorstöltőt tartalmaz.







Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ronix ütvecsavarozó, 20V akkumulátoros" című hirdetést látja. (fent)