Betöltés...

Horizontális derékszög lézer

Ár: 6.560 Ft

Horizontális derékszög lézer




Hát nem hiszem el, hogy ez még mindig ferde!




Ugye neked is ismerős ez a mondat? Legyen szó házfelújításról, vagy csak egy egyszerű kép felrakásáról. Bizony a tökéletes egyenesért roppant módon meg kell szenvednünk.
Még sokadik nekifutásra sem sikerül megteremteni a tökéletes szöget. Hiába próbálod újra és újra, az még mindig csálén áll. Sajnos, a szemünk ilyen téren roppant módon félrevezethető.
DE! Ne engedd, hogy megtévesszenek. Ha a védjegyed a tökéletes és precíz munka, valamint nem szereted kísérletezgetéssel tölteni az értékes idődet, akkor ezt a kütyüt neked találták ki.
A Horizontális Derékszög Lézerrel végezz tökéletes munkát már az első alkalommal! Őt nem lehet becsapni, rögvest megmutatja neked az utat a tökéletes 90 fokos szög eléréséhez. A vákuum tapaszainak köszönhetően, könnyedén felrögzítheted a falra.
Felejtsd el az órákon át tartó próbálkozásokat, a lyukakkal teli falit, valamint az elrettentően pontatlan végkifejletet
Ne engedd, hogy becsapjon a szemed! Végezz tökéletes munkát azon nyomban!




A horizontális derékszög lézer tulajdonságai:- Hullámhossz: 630 - 670 nm- Pontosság: 1mm - 3m- Elérhető távolság: 16m- 1 db Horizontális derékszög lézerA működéséhez 3 db AA-s elem szükséges.





Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Horizontális derékszög lézer" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: