Betöltés...

Verke benzinmotoros fűkasza V90025

Ár: 41.990 Ft

Verke benzinmotoros fűkasza V90025
A DEGET mechanikus kaszák mindenhol tökéletesek, ahol a benzines fűnyírók elérik a korlátaikat, például fákkal és cserjékkel borított lejtőkre. A vágószerszám típusától függően ezek az eszközök a pázsit szélének nyírásától a kemény kefe eltávolításáig terjednek. Az új generációs motor megbízható indítást és zavartalan működést garantál. Hibamentes működés, takarékos égés és alacsony zajszint jellemzi. A kaszát vibrációcsökkentő rezgéscsillapító rendszerrel és állítható hordhevederrel látták el, amely maximális fűnyírási kényelmet biztosít még a nehezen elérhető helyeken is. A nagy penge tökéletesen megbirkózik a legerősebb fűvel, ecsettel vagy cserjékkel, aljnövényzettel vagy gallyakkal is.
TECHNIKAI PARAMÉTEREK:
Motor - Léghűtéses 2 üteműHenger - krómozottMotor teljesítmény - 2 LEMaximális motorfordulatszám - 8500 ford./perc.Üzemanyagtartály űrtartalom - 1,2 lHajtás - centrifugális tengelykapcsolóWaga - oké. 7,9 kgGém hossza - 150 cmVonalvágási tartomány - 44 cmA tárcsa maximális átmérője - 255 mmJavasolt vágóvonal átmérő - 2,4 mmÜzemanyag - 25:1 (benzin: olaj)
A DOBOZ TARTALMAZZA:
fűkasza motorkulcskészletzsinór- és pengevédő2 db vágófej zsinórral3 vágótárcsa - háromágú, widia fűrész, 40 fogú fűrészdamil orsója - 15 m damillalhordheveder - puha és vastag párnák biztosítják a maximális kényelmetedény a keveréshezkör alakú trimmervédőmaszk

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűkasza
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Verke benzinmotoros fűkasza V90025" című hirdetést látja. (fent)