Betöltés...

Deget benzinmotoros fűkasza V90024

Ár: 38.990 Ft

Deget benzinmotoros fűkasza V90024
 
A DEGET benzines fűkaszák mindenhol tökéletesen teljesítenek, ahol a benzines fűnyírók elérik képességeik határait, például fákkal és cserjékkel borított lejtőn. A vágószerszám típusától függően ezeknek az eszközöknek a képességei a pázsit széleinek nyírásától a kemény kefe eltávolításáig terjednek. Az új generációs motor megbízható indítást és zavartalan működést garantál. Hibamentes működés, üzemanyag-takarékosság és alacsony zajszint jellemzi. A kasza rezgéscsökkentő rezgéscsillapító rendszerrel és állítható hordozóhevederekkel van felszerelve, amelyek maximális kényelmet biztosítanak a nyírásnál még a nehezen elérhető helyeken is. A nagy penge tökéletesen megbirkózik a legerősebb fűvel, bozóttal vagy bokrokkal, aljnövényzettel vagy gallyakkal is. Az univerzális, állítható fogantyú lehetővé teszi a készülék egyszerű és precíz vezetését, valamint a fáradtságmentes munkát.
TECHNIKAI PARAMÉTEREK:
- Motor - 2 ütemű léghűtéses- Henger - krómozott- Motor teljesítmény - 2 LE- Max. motor fordulatszám - 8500 ford./perc.- Üzemanyagtartály térfogata - 1,2 l- Hajtás - centrifugális tengelykapcsoló- Súly - kb. 7,9 kg- Gém hossza - 150 cm- Vonalvágási tartomány - 44 cm- Maximális lemezátmérő - 255 mm- Ajánlott vágóvonal átmérő - 2,4 mm- Üzemanyag - 25:1 (benzin:olaj)
A doboz tatalma:- Fűkasza- vágófej horgászzsinórral- háromágú szigony,- horgászzsinór labda - 15 m- hordheveder - puha és vastag párnák maximális kényelmet biztosítanak- tartály a keverék elkészítéséhez- védőmaszk- lengyel nyelvű használati útmutató

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűkasza
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Deget benzinmotoros fűkasza V90024" című hirdetést látja. (fent)