Betöltés...

Univerzális cob ledes fejlámpa - MS-710

Ár: 3.750 Ft

Univerzális cob ledes fejlámpa - MS-710
Vigye magával utazásai során, hiszen sose lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség!
Amikor sötétedik egy túra során vagy kirándul, esetleg sötétben kell autót szerelni, akkor fontos, hogy legyen nálunk egy ilyen típusú fejlámpa. Kora hajnali vagy késő esti sportolásnál is elengedhetetlen tartozék.
A LED fejlámpa legnagyobb előnye, hogy nem kell kézben tartani az akkumulátoros lámpát, és az adott irányba világítani vele. A fejlámpát elengedő a fejünkre felhelyezni, majd az máris a kívánt irányba világít.
Ezt a fejlámpát a minőségi anyaghasználat és az erős felépítés mellet, a kényelmes viselhetőség jellemzi. Rendkívül kényelmes és stabilan illeszkedik a fejhez, így kerékpározáshoz, futáshoz vagy akár horgászathoz is használható.
Műanyag borításának köszönhetően nem korrodálódik, kialakításának köszönhetően a kisebb ütődéseket is jól bírja.
Jó minőségű gumipántja tetszőlegesen állítható, így bármekkora fejméreten hosszú távú, kényelmes viselést tesz lehetővé. Ez a jól látható fényvisszaverő, fluoreszkáló zöld fejpánt láthatóvá teszi Önt a környezetében haladó gyalogosok és járművek számára, így biztonságosabb az éjszakai közlekedés.
Egyszerű a kezelése, 4 különböző világítási mód közül tud választani: COB fehér erős fény, COB fehér gyenge fény, COB piros fény, COB vörös villogó fény. A megfelelő fényforrás kiválasztásához nyomja meg a BE/KI kapcsoló gombot.
A mellékelt USB kábel segítségével tölthető.
A termék jellemzői:
- világítás: cob ledes- akkumulátor élettartama: 4 óra- akkumulátor típusa: lítium akkumulátor- töltési mód: C típusú USB kábel- világítási fokozatok száma: 4 fokozat- világítási szín: fehér/piros- anyaga: abs műanyag- súlya: 50g

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Univerzális cob ledes fejlámpa - MS-710" című hirdetést látja. (fent)