Betöltés...

Ronix kalapács 500g

Ár: 2.200 Ft

Ronix kalapács 500g
Jellemzők:-Fekete porborítású,polírozott karboacél fej a maximális szilárdság és tartósság érdekében-A csúszásmentes gumi markolat szilárd, csúszásmentes fogást biztosít, amely kiváló vezetést és ütéselnyelést tesz lehetővé-Lökéselnyelő üvegszálas markolat-A fej-nyél illesztési kialakítás nem levehető epoxigyantából készült, amely ellenálló marad a kopással szemben is-A markolat polipropilén anyaggal van bevonva a további kényelem érdekében-Optimális súlyelosztás a jobb teljesítmény érdekében-Kemény, ellenálló, hosszú élettartamú szerszám a különböző alkalmazásokhoz
A Ronix RH-4713, 500gr kalapács egy professzionális szerszám, amelyet egy egész életen át tartó kemény munkának ellenálló, kovácsolt, csiszolt acélfejjel terveztek, amely minden munkát könnyedén elvégez. A Ronix az RH-4713-at kiváló minőségű anyagokkal tervezték, hogy nagy hatékonyságú munkát tudjon végezni.
Részletes leírás:A Ronix RH-4713 kalapács, fej-markolat kialakítása során erős, epoxigyantát használnak. Az anyag rugalmas és tartós tulajdonsága kiváló élettartamot biztosít az RH-4713 számára, így megbízható és hosszú élettartamú kalapács, amely változatos munkálatokhoz alkalmas. Ronix RH-4713, 500 g üvegszálas nyelű kalapács:Akár kényes, akár egyszerű projektekkel foglalkozik, a kalapácsok olyan alapvető eszközök, amelyek minden szerszámosládába beletartoznak. A Ronix RH-4713 kovácsolt szénacél fejjel könnyed és hatékony munkavégzést tesz lehetővé. Ezt a kalapácsot kifejezetten az optimális súlyelosztás érdekében tervezték, ami jobb teljesítményt eredményez. Olvasson tovább, hogy felfedezze, milyen előnyökkel jár a Ronix RH-4713 kalapács. Váz:A Ronix RH-4713, 500 g-os kalapács kovácsolt, csiszolt acél fejjel rendelkezik a legnagyobb szilárdság és tartósság érdekében. Ezt a szerszámot ütéscsillapító üvegszálas maggal ellátott markolattal tervezték, amelyet polipropilén anyaggal van bevonva a további kényelem érdekében. Kialakítás:Ez a kéziszerszám 500 g  össztömeggel és ideális súlyelosztással készült, hogy nagy teljesítményt nyújtson bármely adott projektben. Az RH-4713 üvegszálas nyéllel van ellátva, amely kényelmesen illeszkedik a kézben, és a nyél ergonomikus kialakítása csúszásgátló, puha felülettel van ellátva, amely még jobbá és kényelmesebbé teszi a használatát.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ronix kalapács 500g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: