Betöltés...

Grill master BBQ smoker multifunkciós grillsütő és füstölő

Ár: 24.990 Ft

Grill master BBQ smoker multifunkciós grillsütő és füstölő
A klasszikus barbecue hazája az Egyesült Államok, de megfelelő felszerelés nélkül biztosan nem lehet igazi amerikai barbecuet-t készíteni!
DE, a BBQ Smoker Multifunkciós grillsütő és füstölővel átélheted az igazi amerikai barbecue sütés élményét, mindezt a saját otthonodban!
Nyűgözd le a családot, barátokat ínycsiklandó ételekkel! Legyél Te a legjobb grillmester!
A BBQ Smoker Multifunkciós grillsütő és füstölő ideális minden kerti rendezvényre, sütögetésre, ugyanis más sütővel ellentétben ezzel a szuper grillezővel nem csak grillezhetsz, hanem füstölhetsz és párolhatsz is, így igazán változatos és ízletes ételeket készíthetsz el.
3 szintes kialakításának köszönhetően egyszerre több ételt is elkészíthetsz, így akár egy nagyobb társaságnak is gyorsabban el tudod készíteni az ételeket! Legyen szó húsokról, halakról vagy zöldségekről a BBQ Smoker-re biztosan számíthatsz!
A beépített hőmérőjének köszönhetően mindig pontosan tisztában leszel azzal, hogy milyen hőfokon sülnek az ételek, így elkerülheted az ételek odaégését és az eredmény is sokkal finomabb lehet.
Jellemzők:
3 rácsos kialakításBeépített hőmérőgrillezésre és füstölésre is használhatóMérete:Átmérő: 40 cmMagasság: 80 cmLábak magassága: 15 cmSúly: 6 kgAnyaga: 0,5 mm-es fém lemez
A csomag tartalma:
4 db-ból álló test2 db ajtó3 db grill rács1 hőmérő3 db fogantyú1 db szelep sapka1 csavar pack3 db láb1 csomag L alkatrész

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Grill master BBQ smoker multifunkciós grillsütő és füstölő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: