Betöltés...

Ruby bútormozgató, bútorcsúsztató műanyag gumilap - 4 db - MS-955

Ár: 2.890 Ft

Ruby bútormozgató, bútorcsúsztató műanyag gumilap - 4 db - MS-955
A Ruby bútor csúsztatók kiváló megoldást nyújtanak a bútorok könnyű és egyszerű mozgatásához. Ezeket a csúsztatókat általában a bútor lábaira vagy aljára helyezik, hogy csökkentsék a súrlódást és megkönnyítsék a bútorok elmozdítását. Tartós és időtálló anyagból készülnek, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható használatot. Ideális választás otthonokban, irodákban vagy üzletekben egyaránt.

Méretek: Magasság: 25cm, Szélesség: 15 cm, Mélység: 0.5 cm
Anyag: Tartós és minőségi anyagból készült (a pontos anyagösszetétel az termék leírásában található)
Szín:Piros
Funkciók: Könnyedén telepíthetők és alkalmazhatók a legtöbb bútorlábra vagy bútor aljára. Segítségükkel a bútorok könnyedén és zajtalanul csúsznak a padlón, anélkül hogy kárt tennének a felületben. Ezenkívül a csúsztatók védelmet nyújtanak a karcolások és sérülések ellen.
Használat: Helyezze a bútor csúsztatókat a bútor lábaira vagy aljára, majd helyezze a bútort a kívánt helyre. A csúsztatók lehetővé teszik, hogy a bútor könnyen mozogjon és csússzon a padlón anélkül, hogy karcolásokat okozna vagy kárt tenne a felületében.
Csomag tartalma: 4 db Bútor csúsztatólap


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ruby bútormozgató, bútorcsúsztató műanyag gumilap - 4 db - MS-955" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: