Betöltés...

Vegyszermentes csiga csapda

Ár: 3.190 Ft

Vegyszermentes csiga csapda

Védd meg veteményeskertedet és virágaidat a csigáktól!Környezetbarát anyagból készült.Ne kísérletezz tovább flakonokkal, poharakkal és egyéb házi módszerekkel!Megtámadták veteményesedet a csigák?Összerágták a zöldségeket és mindenhol fénylik a nyálkájuk?Ezek a kis szemtelen puhatestűek éjszaka nagyon aktívak és szinte minden kertben előfordulnak. Rajonganak a veteményesekért, hiszen sok kedvenc növényük akad benne, mint pl.: sárgarépa, uborka, saláta, szamóca, gomba, burgonya stb.

Ha a Te kertedben is megjelentek már ezek a betolakodók, ne várd meg, hogy még nagyobb kárt tegyenek a növényeidben! Előzd meg a bajt a Vegyszermentes csiga csapdával! A kütyüvel könnyedén el tudod őket fogni anélkül, hogy kárt tennél bennük.
Vedd fel a kerti harcot a csigákkal és gyűjtsd be őket ezzel a trükkös csapdával.
Hasznos tudnivalók:Használata nagyon egyszerű, előkészítése pedig csak pár percet vesz igénybe. Első lépésként a veteményeskertedben ássál egy kisebb gödröt a növényeid mellé, amelybe bele tudod tenni a csapdát! Akkor jó, ha a pereme alig látszódik ki a földből. Majd egyengesd el körülötte a földet. A csigák szeretik a sört, ezért önts egy keveset a csapdába és helyezd rá a tetejét! A csigák a sör miatt becsúsznak a kütyübe, azonban onnan kijönni már nem fognak tudni.

A csapda erős, tartós környezetbarát műanyagból készült.A Csiga csapda tulajdonságai:Anyag: tartós környezetbarát műanyagSzín: ZöldTeljesen környezetbarátMéret: 11 x 10 x 10 cmAlkalmazható: 20-50 négyzetméteren


Mit rejt a termék doboza?1 db Vegyszermentes csiga csapda


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Vegyszermentes csiga csapda" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: