Betöltés...

THO ütvefúró, vésőgép, 1800W, M-0810

Ár: 29.990 Ft

THO ütvefúró, vésőgép, 1800W, M-0810
A THO 1800 W Ütvefúró Vésőgép a hatékony és hatékony munkavégzés szinonimája. Ez a vésésre lett tervezve, hogy megfeleljen a különböző fúró- és vésőfeladatoknak, legyen szó otthoni barkácsprojektekről vagy professzionális építési munkákról.
Főbb Jellemzők:
Erőteljes Teljesítmény: A 1800 W-os motorral rendelkező ütvefúró vésőgép garantálja az erős teljesítményt, amely szükséges a gyors és hatékony munkavégzéshez.Ütőfúró és Véső Módok: Rugalmasan váltogathatsz az ütőfúró és véső módok között, így alkalmazkodva az adott feladathoz és anyaghoz.Kiváló Minőségű Kivitelezés: Az eszköz strapabíró kialakítású, így hosszú élettartammal és megbízható teljesítménnyel szolgál.Ergonomikus Kialakítás: Az ergonomikus fogantyú és könnyű súly segíti a kényelmes és precíz kezelést, így hosszabb ideig is kényelmesen dolgozhatsz.Kiegészítők és Tartozékok: A gép számos kiegészítővel és tartozékkal érkezik, hogy sokoldalúbb és könnyen alkalmazkodó legyen a különböző munkafeladatokhoz.
Műszaki Adatok:

Teljesítmény: 1800 W
Ütvefúró Üzemmódok: Igen
Véső Üzemmód: Igen
Fordulatszám: Állítható

A Csomag Tartalma: 1 db THO 1800 W Ütvefúró Vésőgép
A THO 1800 W Ütvefúró Vésőgép a professzionális és hatékony munkavégzésért lett tervezve. Legyen szó fúrásról vagy vésésről, ez a gép segít a munkafolyamatok könnyedségében és hatékonyságában. Ideális választás minden olyan feladathoz, ahol minden teljesítményre van szükség.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "THO ütvefúró, vésőgép, 1800W, M-0810" című hirdetést látja. (fent)