Betöltés...

Napelemes lámpa mozgásérzékelővel - álkamera - MS-737

Ár: 4.890 Ft

Napelemes lámpa mozgásérzékelővel - álkamera - MS-737
2 az 1-ben napelemes lámpa és biztonsági álkamera.
Tartsa biztonságban ingatlanát és tartsa távol a behatolókat. 66 SMD LED-des mozgással aktiválható, plusz valósághű biztonsági álkamerával.
Folyamatosan villogó piros jelzést ad ki, LED-del.
3 világítási móddal rendelkezik:
1. Éjszaka ki van kapcsolva a világítás, csak a piros fény villog, az erős fény mód bekapcsolva, ha mozgást észlel.2. Gyenge fény mód éjszaka, erős fény mód bekapcsolva, ha mozgást észlel.3.Mindig világít, a piros fény mindig villog bármely módban.
Hosszú ideig működik akkumulátorral. A 2400 mAh-s akkumulátorral ellátott biztonsági lámpa akár 8 óra használati időt is kínál, plusz a napelemnek köszönhetően a napfényben elnyeli a napenergiát, amely környezet- és energiatakarékos.
Beépített PIR mozgásérzékelő. A lámpa automatikusan bekapcsol, ha mozgást érzékel 3m-10m távolságból, éjszaka 120 fokos tartományban. Tökéletes a kertbe, udvarra, teraszra, garázsra stb.A lámpát a vevőtől 3-10 m távolságra lévő távirányítóval kapcsolhatja be/ki, így kényelmesebbé teheti életét.
Állítható és könnyen felszerelhető. A napelemes lámpa felszerelése meglehetősen egyszerű. A forgatással pedig beállíthatja az optimális megvilágítási szöget és a napelem szögét. IP65 vízállósággal, amely tökéletes kültéri használatra.
Jellemzői:
- Akkumulátor:18650 2400mah lítium akkumulátor
- Led: 66 SMD led/ fehér fény+1 led piros fény
- Napelem: 5.5v/300mAh
- Anyaga: ABS
- Vízállóság: IP65

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Napelemes lámpa mozgásérzékelővel - álkamera - MS-737" című hirdetést látja. (fent)