Betöltés...

BBQ Grill zsák

Ár: 2.790 Ft

BBQ Grill zsák

Készíts te is gyorsan mennyei és ínycsiklandozó grillezett ételeket!
A jó idő közeledtével előtérbe kerülnek nálunk a kerti sütögetések, főzések. Sok ház mellett elsétálva lehetetlen nem érezni a grillezett hús fantasztikus illatát.
Ilyen sütögetések alkalmával elég sok adag ételt kell elkészíteni, és ha nem csak hússal, hanem zöldségekkel, sajtokkal is készülünk, időigényes mire mindent megforgatunk. Ráadásul lehet, mire átforgatunk mindent, addigra az ételek fele már túl sül vagy megég.
A BBQ Grill zsákba viszont egyszerre beletehetsz több húst, zöldséget, de akár mindkettőt, hogy együtt sülhessenek, és így még ízletesebb lehet az eredmény. Nem kell a forgatással bajlódni, egyszerűen csak fordítsd át a zsákot a másik oldalára! Az apróra vágott zöldségeket is elég macerás lenne egy sütőlapon forgatni, a fele biztosan a parázsba kötne ki. A grill zsákba nyugodt szívvel beleboríthatod a legapróbbra vágott zöldségeket is.
Hasznos tudnivalók:
A tapadásmentes grilltasak egészen 315 C°-ig hőálló! Ezáltal gyakorlatilag mindent ki fog bírni, valamint akárhányszor újrafelhasználhatóak és mosogatógépben-biztonságban
A tasak végét mindenképp be kell patentolni, hogy az étel biztonságosan bent maradjon. A táskával az ételek forgatása rendkívül egyszerűvé válik. 
Használd bátran a grill zsákot és a Te udvarodról is pompás illatok fognak szállni!



 
A BBQ Grill zsák tulajdonságai:

Méret:22x27cm
Anyag: teflon
315°C -ig hőálló

Mit rejt a termék doboza?

1 db BBQ Grill zsák




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "BBQ Grill zsák" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: