Betöltés...

LED fejlámpa fehér és kék fényű izzókkal, USB kábellel - MS-914

Ár: 3.190 Ft

LED fejlámpa fehér és kék fényű izzókkal, USB kábellel - MS-914 A fejlámpa SQ-815-2 kiváló minőségű lámpa, amely kiváló világítást biztosít mindenféle kültéri tevékenységhez. Legyen szó túrázásról, táborozásról, éjszakai kirándulásról vagy akár otthoni munkáról, ez a fejlámpa megfelelő választás lehet. A fejlámpa rendkívül könnyű és kényelmes viseletet biztosít. A rugalmas fejpánt könnyen állítható a fej méretéhez, így kényelmesen és stabilan illeszkedik. A könnyű súlyú kialakítás lehetővé teszi hosszabb ideig történő viselést anélkül, hogy kellemetlenséget okozna.

Az állítható szög és zoom funkció lehetővé teszi a lámpa fókuszálását és a megfelelő világítási tartomány beállítását. Így rugalmasan alkalmazkodhat a különböző helyzetekhez és megfelelő világítást biztosíthat a közelben vagy a távolban. A fejlámpa hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik, így hosszabb ideig használható anélkül, hogy gyakran cserélni kellene az elemeket. A töltési idő rövid, így gyorsan újra fel tudja tölteni az akkumulátort a következő használatra. A vízálló és ütésálló kialakítás lehetővé teszi a lámpa használatát számos körülmény között. Nem kell aggódnia az eső vagy a durva környezeti feltételek miatt, mivel ez a lámpa tartós és megbízható.
Fedezze fel a fejlámpa SQ-815-2 előnyeit, és élvezze a kényelmet.
Termékjellemzők:
Kiváló minőségű fejlámpa tökéletes világítássalKönnyű és kényelmes viseletÁllítható szögel és zoom funkcióHosszú élettartamú akkumulátorVízálló és ütésálló kialakításIdeális kültéri tevékenységekhez, túrázáshoz, táborozáshoz stb.
A csomag tartalma:
1 db Fejlámpa
1 db USB kábel

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "LED fejlámpa fehér és kék fényű izzókkal, USB kábellel - MS-914" című hirdetést látja. (fent)