Betöltés...

Nagy teljesítményű akkumulátoros polírozó-csavarhúzógép 24V

Ár: 21.990 Ft

Nagy teljesítményű akkumulátoros polírozó-csavarhúzógép 24V
Ismerje meg a Nagy Teljesítményű Akkumulátoros Polírozó-Csavarhúzó Gépet, amelynek sokoldalú funkciói és kiváló teljesítménye egyaránt megfelel mind az otthoni, mind a szakmai felhasználásra. Ez az eszköz lehetővé teszi a hatékony polírozást és csavarozást, miközben kényelmes és könnyű használatot biztosít.
Jellemzők:
Polírozó kerék átmérője: 126mm, ami nagy felületek gyors és hatékony kezelését teszi lehetővé.Terhelés nélküli sebesség: 1444 rpm, így könnyedén és gyorsan dolgozhat minden feladaton.Beépített lámpa: A beépített lámpa segítségével könnyedén láthatja a munkaterületet még rosszabb fényviszonyok között is.
Tartozékok:

1 darab lítium akkumulátor: Biztosítja az áramot az eszköz működéséhez, így önállóan és kényelmesen dolgozhat.
1 darab csiszoló korong és 1 darab polírozó korong: Két különböző korong, amelyek segítségével könnyen és hatékonyan polírozhat és csiszolhat.
1 darab tokmánykulcs: Segítségével könnyedén cserélheti és rögzítheti a korongokat és a fejeket.
1 darab csavarhúzó fej és 1 darab polírozó fej: Két különböző fej, amelyek lehetővé teszik a csavarozást és a polírozást.
1 darab töltő: Gyorsan és hatékonyan töltheti fel az akkumulátort a folyamatos munkavégzés érdekében.

A Nagy Teljesítményű Akkumulátoros Polírozó-Csavarhúzó Gép mindent tartalmaz, amire szüksége lehet a polírozáshoz és csavarozáshoz. Kiváló minőségű kialakítása és praktikus tartozékai révén kényelmes és hatékony munkavégzést biztosít. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, szerezze be még ma, és tapasztalja meg a professzionális eredményeket!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Csiszológépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Nagy teljesítményű akkumulátoros polírozó-csavarhúzógép 24V" című hirdetést látja. (fent)