Betöltés...

Upspirit 7 inch-es Professional kézi körfűrész kék

Ár: 38.990 Ft

Upspirit 7 inch-es Professional kézi körfűrész kék
Fedezze fel a kiváló teljesítményű és hordozható 7 hüvelykes kézi körfűrészt, ideális eszközt a pontos és hatékony fafeldolgozáshoz otthonában vagy műhelyében. Ez a lítium akkumulátoros fűrész kényelmes és sokoldalú megoldást kínál minden fűrészszükségletére.
Főbb jellemzők:

Kompakt Méret és Könnyű Súly: Könnyű kezelhetőség és hordozhatóság biztosítása érdekében terveztük, így könnyen kezelhető még a szűk helyeken is.
Erőteljes Motor: A 1200W-os motorral és a 12000 fordulat/perc sebességgel ez a körfűrész könnyedén vág át a legkeményebb anyagokon is.
Variálható Vágási Mélység: Akár -45 fokos dőlésszögben is 45 mm-es vágási mélység érhető el, ami ideális szögek és dőlések vágásához. -90 fokban is ugyanennyi vágási mélységet kínál.
Kiváló Pontosság és Ellenőrzés: A fűrészlap átmérője 164 mm, lehetővé téve a precíz munkát.
Lítium Akkumulátor Technológia: Kényelmes, vezeték nélküli használatot biztosít egyetlen feltöltéssel, így nincs szükség állandó hálózati csatlakozásra.

Műszaki adatok:

Teljesítmény: 1200W
Fordulatszám: 12000 fordulat/perc
Fűrészlap mérete: 150 mm
Fűrészlap átmérője: 164 mm
Vágási mélység (-45°): 45 mm
Vágási mélység (-90°): 45 mm
Akkumulátor: 18V lítium akkumulátor (1 db)

Ez a hordozható és erőteljes elektromos kézi körfűrész megfelel minden elvárásnak, legyen szó otthoni barkácsolásról vagy profi feladatokról a műhelyben. Tökéletes választás minden fafeldolgozási projekthez, amelyben a pontosság, teljesítmény és mobilitás kiemelten fontosak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Upspirit 7 inch-es Professional kézi körfűrész kék" című hirdetést látja. (fent)