Betöltés...

650W elektromos festékszóró szett - 800 ml (BBV) (GLB- W1078)

Ár: 19.990 Ft

650W elektromos festékszóró szett - 800 ml (BBV) (GLB- W1078)
Falak, bútorok, kerítés vagy bármilyen más felület festésénél olyan megoldásra vágysz, ami gyors és nem hagy foltokat? Eleged van abból, hogy ecsettel és hengerrel nem tudsz egyenletesen festeni? Akkor számodra ez az elektromos festékszóró lehet a megoldás!
Spórolj időt és pénzt, ints búcsút a szakembereknek és a csöpögő festéknek, végezz profi munkát a festékszóró segítségével! Egyedül ? kézügyesség nélkül is , akár perceken belül el tudod majd érni azt a letisztult látványt, amire vágysz. A 650W-os festékszóró szettet bármilyen kültéri és beltéri falfelülethez, betonhoz, téglához, cementhez, fa felületekhez, bútorokhoz.
A festékszóró feje függőlegesen és vízszintesen forgatható, így minden felületet le tudsz festeni, nem kell külön kínlódni az ecsetekkel az ablakpárkánynál vagy a szoba sarkánál. Nem csak a falakat tudod majd szépen, egyenletesen, egy rétegben lefesteni, hanem olyan tárgyakkal is megbirkózol, amelyeken eddig problémát okoztak az apró részletek igényes festése. Nem kell bajlódnod azzal se, hogy újra átfesd a felületeket; egy réteg már tökéletesen átfedheti a különböző felületeket.
Az elektromos festékszóró használatával nem kell a festékes vödörhöz hajolgatnod, és a létrát is elfelejtheted. A festékszóró szerkezetet kényelmesen válladra tudod venni a pántjának köszönhetően.
Főbb jellemzők:

Elektromos festékszóró
Gyors és könnyű a használata
Állítható szórófejjel
Már egy rétegben teljesen fedheti a felületeket
Alkalmazható nagyobb és kisebb munkákhoz is
Egyenletesen fed
Vállpánttal kényelmesen hordozható
Feszültség: 230V~50Hz (hálózati áramról működtethető)
Tartály kapacitása: 800 ml
Teljesítmény: 650W
Tömlő hossza: 1,5 m
Maximális viszkozitás: 130 DIN / másodperc
Automatizált output: 105W


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "650W elektromos festékszóró szett - 800 ml (BBV) (GLB- W1078)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: