Betöltés...

130W multi csiszoló egér, 12db csiszoló papírral

Ár: 5.890 Ft

130W multi csiszoló egér, 12db csiszoló papírralA TOPSHAK TS-SD2 130W részletcsiszoló, amely kiválóan alkalmas a fából, műanyagból, festékrétegekből, fémekből és egyéb anyagokból való finom részecskék eltávolítására. Ez a kis kézi részecskementesítő ideális szerszám minden olyan projekthez, ahol a finom, részletes munka elvégzése szükséges.
Fedezze fel a 130W részletcsiszoló teljesítményét és kényelmét, amely kiváló minőségű rézmotorral van felszerelve, és akár 13 500 fordulat/perc sebességgel képes körbefutni és 130 W teljesítményt biztosít a sima csiszoláshoz. Az eszköz magas excentrikus körrel rendelkezik, amely nagyobb csiszolási területet hoz létre, és az egérfej kialakítás lehetővé teszi az egykezes kezelést, hogy megkönnyítse a famegmunkálás részleteinek kezelését a nehezen elérhető széleken.
A csomag 12 darab csiszolópapírt tartalmaz, amelyek különböző szemcsemérettel rendelkeznek, így tökéletesen illeszkednek különböző csiszolási feladatokhoz.
80 szemcse: durva csiszolás, fémrozsda/festett fa eltávolítása120 szemcse: felületi simaság és kisebb hibák eltávolítása180 szemcse: finom polírozás a festés előtti alapozó tömítés
Az eszköz hatékony porgyűjtési rendszerrel rendelkezik, amely 6 nagy teljesítményű vákuumnyílást tartalmaz, amelyek könnyen felfogják a törmeléket és a port egy átlátszó pordobozba vezetik. A kivehető pordoboz további előnyt biztosít a por eltávolítása szempontjából, hogy az eszköz mindig tiszta és készen áll a következő feladatra.
Az öntapadó lemezkialakítás lehetővé teszi a csiszolópapírok könnyű cseréjét, és az eszköz hőelvezető lyukakkal rendelkezik, amelyek hatékonyan csökkentik a gép testhőjét. Az eszköz mérete 140 x 140 x 80 mm, és 2 méteres kábellel rendelkezik.
Csomag tartalma:

1x TOPSHAK TS-SD2 130 W-os részletcsiszoló
12x csiszolópapír
1x dugó
1X pordoboz


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Csiszológépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "130W multi csiszoló egér, 12db csiszoló papírral" című hirdetést látja. (fent)