Betöltés...

Extra erős P70 LED fejlámpa akkumulátorral - MS-924

Ár: 7.390 Ft

Extra erős P70 LED fejlámpa akkumulátorral - MS-924A P-70 fejlámpa egy erős és praktikus eszköz, amely megkönnyíti a sötétben való munkát vagy tevékenységeket. Az erős LED fényforrásnak köszönhetően kiválóan megvilágítja a környezetet, így tökéletes választás túrázáshoz, kempingezéshez, autószereléshez vagy bármilyen más tevékenységhez, ahol szükséged van extra fényre. A lámpafej állítható szögű, így könnyedén irányíthatod a fényt oda, ahova szükséges.
A fejpánt állítható méretű, hogy kényelmesen illeszkedjen a fejedre, és biztosan rögzítse a lámpát. Így szabad kezeid lesznek a munkához, és a lámpa mindig a megfelelő helyen marad.
A P-70 fejlámpa többféle világítási móddal rendelkezik, beleértve a magas, alacsony és villogó üzemmódot is. Így könnyedén váltogathatsz a megfelelő fényerő és mód között az adott tevékenység vagy helyzet szerint.
A fejlámpa tartós és strapabíró kialakítással rendelkezik, így hosszú élettartammal és megbízható működéssel szolgál. A vízálló burkolatnak köszönhetően nem kell aggódnod az esős időjárás vagy az esetleges nedves környezet miatt.
Fedezd fel a P-70 fejlámpa előnyeit és élvezd a könnyű és hatékony világítást bármilyen helyzetben vagy tevékenység közben!
Termékjellemzők:

Erős és hatékony LED fényforrás
Állítható szögű lámpafej a kényelmes használatért
Könnyű és kényelmes viselet, állítható fejpánttal
Többféle világítási mód, beleértve a magas, alacsony és villogó üzemmódot is
Tartós és strapabíró kialakítás, vízálló burkolattal

Csomag tartalma:

P70 fejlámpa
3 db 18650-es akkumulátor
Fejpánt
Töltő kábel


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Extra erős P70 LED fejlámpa akkumulátorral - MS-924" című hirdetést látja. (fent)