Betöltés...

Pengeélező fűnyíróhoz

Ár: 2.390 Ft


Pengeélező fűnyíróhozVillámgyorsan elkészítheted a borotvaéles pengét!Nagyobb hatékonyság, gyorsabb munkavégzés!Könnyedén használhatod, többé nem kell segítséget hívnod!Késekhez, és egyéb más eszközök élesítéséhez is használhatod!Tedd gyorsabbá a fűnyírást!
A nyár beköszöntével megkezdődik a fűnyírási szezon! Megint elő kell vennünk a gépeinket és ismételten hadra kell fogni őket. A leporolás következtében feltétlenül szükséges a fűnyírónk pengéit újra élesíteni, ami a legtöbb esetben segítséget követel(t). Legalábbis eddig!
Élezd meg önállóan a fűnyíród pengéjét villámgyorsan és egyszerűen. Ne kelljen többé kellemetlen telefonhívást intézned a segítségért. Rosszabb esetben, még fizetned is kell érte, hogy a házi körüli munkát el tudd végezni. Szabadulj meg ettől a tehertől!
Az élesebb fűnyírópenge sokkal hatékonyabbá teszi a munkádat. Sokkal hamarabb végezhetsz ezzel a feladattal, és több időt tölthetsz szórakozással! Tedd könnyebbé és gyorsabbá a fűnyírást. Sőt egyéb más vágó eszközök élesítéséhez is használhatod. Például késekhez!
Hasznos tudnivalók:
Roppant egyszerűen használhatod. Helyed fel az eszközt egy akkumulátoros csavarhúzóra, vagy fúróra a megfelelő beosztásba! Rögzítsd az élesíteni kívánt pengét, egy biztos pontra, ahonnan garantáltan fog elmozdulni! Légy óvatos, a folyamat előtt győződj meg róla, hogy 100%-ban leszorítva van a penge! Ezt követően, csak húzd végig a pengén a kütyüt, és készen is vagy! Ezzel a pengével máris új életet leheltél a fűnyíródba, és rengeteg időt és pénzt spóroltál meg!

A Pengeélező fűnyíróhoz tulajdonságai:Mérete: 57mm x 50mmAnyaga: korundAlkalmazható: Fűnyírókhoz, késekhezMit rejt a termék doboza?- 1 db Pengeélezőt fűnyíróhoz



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűkasza
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Pengeélező fűnyíróhoz" című hirdetést látja. (fent)