Betöltés...

AmazonBasic álló terasz hősugárzó 13000W hőgomba

Ár: 54.990 Ft

AmazonBasic álló terasz hősugárzó 13000W hőgomba

Az AmazonBasic Terasz Fűtő egy kiváló minőségű kültéri fűtő megoldás, amely kényelmes hőt biztosít teraszán vagy kültéri térben, lehetővé téve, hogy hideg időjárásban is élvezhesse a szabadtéri tevékenységeket. Ez a fűtő berendezés strapabíró rozsdamentes acél szerkezettel rendelkezik, amely biztosítja a tartósságot és hosszú élettartamot. Emellett számos remek funkciót és specifikációt kínál, amelyek ideálissá teszik a teraszának fűtéséhez.
Főbb jellemzők:
Kerekek: A fűtőgép könnyen mozgatható, így könnyedén áthelyezheti azt a teraszon vagy a kertben.Típus: Torony típusú fűtő, amely esztétikusan illeszkedik bármilyen környezetbe.Beltéri/Kültéri használat: Kifejezetten kültéri használatra tervezve, hogy kellemesen melegítse a szabadban lévő területet.Méretek: A fűtőgép méretei: 83,8 cm hosszúság x 83,8 cm szélesség x 231 cm magasság.Tápellátás: Propán gáz használatával működik, ami praktikus és hatékony energiaforrás.Fűtési mód: Sugárzó hősugárzással biztosít meleget, ami hatékony és gyors.Súly: A termék súlya 18,14 kilogramm, ami stabil és könnyen kezelhető.Hőleadás: Nagy teljesítményű, akár 13500 watt hőt bocsát ki.Ajánlott felhasználás: Kifejezetten kültéri fűtéshez tervezve, hogy komfortossá tegye a hidegebb napokat.Telepítés típusa: Önállóan álló, nem igényel összetett telepítést.Fűtött terület: Akár 250 négyzetméteres területet is képes fűteni.Gyártó: AmazBasicsKarbantartás: Tisztítsa meg és tárolja biztonságosan, amikor nincs használatban, hogy hosszú élettartamot biztosítson.
Az AmazonBasic Rozsdamentes Acél Terasz Fűtő ideális választás mindenki számára, aki szereti a szabadtéri élvezeteket, és nem szeretne hűvös időben is bent maradni. Ez a fűtőgép megbízható teljesítményt nyújt, és egyúttal stílusos és tartós kialakításával is bámulatos kiegészítője lehet teraszának vagy kertjének.  

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "AmazonBasic álló terasz hősugárzó 13000W hőgomba" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: