Betöltés...

Fúrógéppel hajtható elektromos szivattyú

Ár: 2.290 Ft

Fúrógéppel hajtható elektromos szivattyú



Kiszivattyúzza a felgyülemlett vizet! Pofonegyszerű használat! Kis méret, bárhol használható! Ints búcsút a beázásoknak!




Az időjárás teljes mértékben kiszámíthatatlan, legyen tavasz, nyár, ősz vagy éppen tél. A viharoktól, a nagy mennyiségű záporoktól, zivataroktól egyik évszak sem kímél meg minket. Ez különösen a kertes házban élő emberekre nézve jelent igen nagy problémát!
Végre nem kell többé aggódnod a vízzel megtelt csatornáktól, a beázott aknától (ami ráadásul még kellemetlen szagokat is bocsájt ki) vagy éppen gödröktől sem!
A terméket kis méretének köszönhetően azonnal használhatod bárhol és bármikor! Legyen szó akár a kert legmélyebb zugáról, vagy éppen a nappalidról, nincs akadály! Használata szintén ennyire egyszer, semmilyen szaktudást nem igényel! Működtetéséhez csupán egy elektromos fúróra és két slagcsőre, locsolótömlőre. Ezeket összecsatlakoztatod, a fúróval pedig indíthatod a szivattyút és már kezdődhet is a szippantás! Ugye milyen egyszerű az egész?
A szivattyú igen nagy hatékonysággal működik, ideális gyakorlatilag minden folyadék kiszivattyúzásához, így nem csak a beázások ellen kiváló, de nagyszerű például olajzásra, rovarirtók, folyékony műtrágya átvitelére is.
Végre elbúcsúzhatsz az örökös viharok elleni félelmedtől és elfelejtheted a méregdrága gépeket, szakembereket is! Itt egy jóval olcsóbb és praktikusabb megoldás!



Tulajdonságok:


Anyag: műanyag + fém Méret: 106 x 37 x 64 mm
Mit rejt a termék doboza?
1 db fúrószivattyú 2 db csatlakozó 2 db tömlőbilincs









Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Fúrógéppel hajtható elektromos szivattyú" című hirdetést látja. (fent)