Betöltés...

2 db retro függeszthető napelemes LED lámpa távirányító, szolár panel

Ár: 6.990 Ft

2 db retro függeszthető napelemes LED lámpa távirányítóval, szolár panellelKét darab, a klasszikus lámpák formavilágát idéző, kívül fekete, belső részén fehér, retro hatású felakasztható LED lámpa. Ideális választás lehet kempingezéshez, sátorozáshoz, piknikezéshez, bármilyen egyéb szabadidős tevékenységekhez, vagy akár csak tartalék fényforrásnak is. A lámpa hidegfehér fényű, 400 lumen fényáramot képes biztosítani, a benne található LED-ek összteljesítménye 1.8 W.
Beépített LED fényforrása távirányítóval vezérelhető, a ki- és bekapcsolás mellett van lehetőség a fényerő állítására, valamint a lámpa késleltetett kikapcsolására is.
A lámpa és a szolár panel külön egységet képeznek, így a beépített akkumulátorok töltése könnyen megoldható. A beltéri és a kültéri részt hosszú vezeték köti össze, tehát amíg a lámpa a sátorba kerül, a szolár panel a sátoron kívül, napsütötte részre helyezhető. A csomagban található egy tartókonzol, aminek segítségével a napelem akár falra, fára, oszlopra rögzíthető.
Tulajdonságok:

Külön álló, a lámpától távol is elhelyezhető napelem
Távirányítóval vezérelhető
400 lumen fényáram
Állítható fényerő
Időzíthető kikapcsolás
Beépített akkumulátor
Akasztóval felhelyezhető lámpatest
Tartókonzol a napelem rögzítéséhez

A csomag tartalma:

2 db lámpa vezetékkel
1 db szolár panel
1 db távirányító (elemmel együtt)
1 db tartókonzol a napelemhez
2 db függesztő a lámpákhoz


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "2 db retro függeszthető napelemes LED lámpa távirányító, szolár panel" című hirdetést látja. (fent)