Betöltés...

Sl-f120 kültéri cob led napelemes fali lámpa, mozgásérzékelővel

Ár: 3.990 Ft

Sl-f120 kültéri cob led napelemes fali lámpa, mozgásérzékelővel
Masszív, nagy fényerejű kültéri világításra van szükséged, ugyanakkor környezetbarát és költséghatékony megoldást keresel? A kültéri COB LED napelemes fali lámpa tökéletes választás lehet számodra!
A kültéri COB LED napelemes lámpa ideális kerthelyiségek, nyaralók, teraszok megvilágosítására, hiszen nagy fényereje tökéletes világítást biztosít a sötétben. Praktikus kialakításának köszönhetően egyszerűen falra szerelhető, működése pedig igencsak gazdaságos: napközben a napenergia segítségével feltölti az akkumulátorát, sötétben pedig automatikusan bekapcsol, amikor mozgást észlel.
A készülék nagy fényerejéről a 120 db beépített Cob LED gondoskodik: a Cob LED-ek fényesebbek és hatékonyabbak, mint a hagyományos LED lámpák, energiafogyasztásuk és hőtermelésük 90%-kal kevesebb a hagyományos fényforrásokhoz képest. Mivel nem bocsátanak ki infravörös és UV-sugarakat sem, maximálisan kímélik a szemet a kellemetlen fényirritációtól.
A napelemmel töltődő akkumulátor ideálissá teszi a Cob LED napelemes fali lámpa felhasználását olyan helyeken is, ahol lehetetlen vagy nagyon bonyolult lenne villanyhálózat kiépítése. Mindemellett a készülék áramtalanítás, illetve rossz időjárási viszonyok között is működik - a csapadék szembeni ellenállást az IP44 szabvány szerinti vízállóság biztosítja.
A készülék sötétedés után, mozgás érzékelésének hatására kapcsol be, miután nem érzékel már mozgást, kb. 30 másodpercig világít, majd kikapcsol.
A csomag tartalma:

1 x lámpa
1 x napelem panel
3m kábel
8 x tipli
8 x csavar

A termék tulajdonságai:

COB LED fali lámpa mozgás- és fényérzékelővel
Teljesítmény: 15 Watt
Fényáram: 260 LM
Szín: fekete
Mozgásérzékelő szenzor érzékenység: 3-5 méter, 120
LED Típus: Cob LED
Beépített akkumulátor: 1200 mA
Anyag: ABS műanyag.
Méretek: 11x15x4 cm
Napelem panel méretek: 13 x 11,5 cm
Súly: 400 gramm.
Várható élettartam: 30000 óra
Vezeték hossza: kb. 5 méter


















Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Sl-f120 kültéri cob led napelemes fali lámpa, mozgásérzékelővel" című hirdetést látja. (fent)