Betöltés...

Hordozható napelemes munkalámpa, 6 világítási mód

Ár: 3.799 Ft

Hordozható napelemes munkalámpa, 6 világítási mód
Többfunkciós LED-es reflektorunkkal játék lesz a munka sötét helyeken, vagy az éjszakába nyúló fizikai munkavégzés során. Kempingezéshez, éjszakai pecázáshoz is tökéletes választás!
Ez a hordozható napelemes munkalámpa 6 világítási móddal és nagy fényerővel biztosítja számodra a tökéletes fényforrást. Ha túrázni vagy horgászatra viszed magaddal, akkor a töltéséről sem kell gondoskodnod, csak tedd ki a napra és az akkumulátorai áramforrás nélkül töltődnek fel a következő használatra. Mindezek mellett a munkalámpa PowerBank-ként is funkcionál, a hátulján található USB csatlakozónak köszönhetően.
A LED-es munkalámpa reflektorként igazi fény lesz az éjszakában. Magas fényével, erőteljes világításával és szórásával munka vagy kikapcsolódás közben is elégedett lehetsz. Bárhová magaddal viheted, a kis sarkakat is könnyen bevilágíthatod vele. Nemcsak szemből és hátulról ontja magából a fényt, az oldalán is találsz egy fénypanelt, amely fehér fényt ad. Mindegyik fényforrás többféle erősséggel világíthat attól függően, hányszor nyomod meg a bekapcsoló gombot. Mielőtt túrázni mész a mellékelt USB kábellel is feltöltheted.
Főbb jellemzők:

Hordozható napelemes munkalámpa
6 világítási mód
Nagy teljesítmény, nagy fényerő
USB-kábellel és napelempanellel tölthető
PowerBank funkció
Ideális túrázáshoz, horgászathoz, karbantartáshoz
Mérete: 16 x 4 cm


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hordozható napelemes munkalámpa, 6 világítási mód" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Led
Usb