Betöltés...

Flinke - Elektromos láncfűrész 3200 W

Ár: 21.150 Ft

Flinke - Elektromos láncfűrész 3200 W   
Fával dolgozni nem egyszerű feladat, hiszen egyrészt fizikailag is igénybe vesz, másrészt pedig számos veszélyt is hordoz. A praktikus céleszköz egyszerre csendes, hatékony és biztonságos, ami sajnos nem mondható el a legtöbb favágásra használt eszközről, beleértve a hagyományos fejszét és a benzines láncfűrészt is. Az utóbbi ráadásul még a környezetet is szennyezi.
A Flinke elektromos láncfűrész minden szempontból megfelel a modern, csökkentett zajterheléssel bíró, biztonságos és környezetkímélő favágás kritériumainak.
A Flinke elektromos láncfűrész használatának előnyei
a 3200 W teljesítményű elektromos motor a legkeményebb faanyaggal is megbirkózik, legyen szó fűrészáru feldolgozásáról vagy favágásról,a konstrukció tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak a kényelmes kezelésre, természetesen tökéletes kiegyensúlyozást szem előtt tartva,benzines társaihoz képest rendkívül könnyű a szerkezete, zajterhelése is sokkal kevésbé veszi igénybe használója idegrendszerét,az elektromos láncfűrész tökéletes ergonómiája a hatékony, fáradságmentes munkát támogatja,a magas nyomaték és vágásteljesítmény az elektromos láncfűrész talán legszimpatikusabb jellemzői,az egyedülálló csapágy szerkezet növeli a motor élettartamát,beépített biztonsági funkciója megakadályozza, hogy a főkapcsoló lenyomásával működésbe lépjen a fűrész.A Flinke elektromos láncfűrész tulajdonságai

a láncfűrész vágólapja 405 mm,
súlya: 4.5 kg
az elektromos láncfűrész teljesítménye: 3200 W,
a láncolaj 10W30 motorolaj,
állítható, automata szivattyúval rendelkező olajellátó rendszer könnyíti a Flinke elektromos láncfűrész használatát.

A csomag tartalma:
1 db elektromos láncfűrész,1 db lánc,1 db láncvezető.Figyelem!
A Flinke elektromos láncfűrész a mérete miatt nem rendelhető Pick Pack Pontra kiszállítása csak futárszolgálaton keresztül megoldható.

Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Flinke - Elektromos láncfűrész 3200 W" című hirdetést látja. (fent)