Betöltés...

Mozgásérzékelős LED lámpa reflektor

Ár: 3.060 Ft

Mozgásérzékelős LED lámpa reflektor
Csak mozgás hatására aktiválódik, így energiát takaríthatsz meg.360 fokban forgatható, oda irányítod a fényt, ahova szeretnéd.Bentre és kintre is alkalmazhatod, hiszen időjárásálló.Egyszerűen beüzemelheted és kis helyet foglal, ezért a szűkebb helyekre is felrakhatod. 


Örülnél egy alacsony fogyasztású fényforrásnak a házban, ami kapcsolgatás nélkül világítana Neked a sötétben, amikor kell? Ez a lámpa mozgásérzékelővel felszerelt, ami csak akkor világít, ha tényleg szükséged van rá. A lámpafej 360°-ban forgatható, így biztosan oda világít, ahova szeretnéd!
Hasznos tudnivalók:
7 szuperfényes LED égőjének köszönhetően egy adag elemmel hosszú hónapokon át biztosítja a tökéletes világosságot. Led égői elegendő fényerősséget biztosítanak ahhoz, hogy jól belásd azt a területet, amit szeretnél. Kétoldalú ragasztóval nagyon könnyen és egyszerűen felrakhatod bárhova, csavarokkal pedig megerősítheted, ha végleges helyre raknád.
Alkalmazhatod odabent és odakint is például:1. A garázsban.2. Garázsajtó előtt.3. Folyosóra, lépcsők mellé.3. Bejárati ajtó elé, hogy könnyen bejuthass a lakásba.4. Ruhásszekrénybe, hogy átlásd a tartalmát és hamar megtaláld, amit keresel.5. Vagy olyan helyen, ahol vezetékes fényforrás nincs, de szükséged lenne rá (mondjuk az udvaron).



A mozgásérzékelős lámpa tulajdonságai:

Mérete: 13 x 15 cm
360 fokban forgatható lámpaegység.
Mindkét oldalra ütközésig dönthető a lámpafej.
Ha nem érzékel mozgást, 30 másodperc után automatikusan kikapcsol.
7 db szuperfényes, extra nagy LED égővel világít.
Alacsony fogyasztású, nem melegszik.
Időjárásálló, kül- és beltéren is használhatod.
A mozgásérzékelő szenzor 3 méterről érzékel.
Tápellátás 4db AA elem.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Mozgásérzékelős LED lámpa reflektor" című hirdetést látja. (fent)