Betöltés...

Hammersmith Monster Tape kétoldalú ragasztószalag, 3 szett

Ár: 7.990 Ft

Hammersmith Monster Tape kétoldalú ragasztószalag, 3 szett

Az igazán erős ragasztószalag

a helyén tartja, odaragasztja és rögzíti a tárgyakat
mikroszkópikus nagyságú tapadókorongok gondoskodnak a szupererős tartásról
nincsenek ragasztónyomok, ragasztóanyag nélkül működik
víz-és időjárásálló, használhatja kül,- és beltéren
extrém sokoldalú - ideális nappaliban, szanitereken, kertben
környezetbarát és újra felhasználható - egyszerűen húzza le, öblítse le, és használja újra
fa, bőr, tükör, üveg, kő, kerámia, műanyag felületekhezEgyszerűen szeretne valamit felakasztani, vagy rögzíteni? Nem kell lyukakat fúrnia, vagy szögeket vernie a falba!A Hammersmith Monster Tape, az egyedülálló ragasztóanyag nélküli kétoldalas ragasztószalag a tökéletes megoldás! Mikroszkópikus nagyságú tapadókorongjai gondoskodnak a szuper erős tartásról! Nem kell lyukakat fúrnia, felejtse el a csavarokat: a Monster Tape sokoldalúságának köszönhetően szinte bármit rögzíthet pillanatok alatt!

A titok a Monster Tape Nano-Grip-technológiában rejlik: a helyén tartja, odaragasztja, rögzíti a tárgyakat, mindezt ragasztóanyag nélkül! Ideálisan helyettesíti a gipszkartonon lévő szögeket, nincs több lyuk a szekrényekben sem. A Monster Tape megbízhatóan tart, amíg csak akarja!
Szinte bármely felületen alkalmazhatja: csempe, tégla, fa, üveg, fa, bőr, kő, kerámia, műanyag felületekhez. Víz- és időjárásálló, így használhatja kül- és beltéren egyaránt! Rögzíteni szeretne egy tárgyat? A Hammersmith Monster Tape könnyen méretre vágható, mindkét oldalán tapad, pillanatok alatt kész is!Eltávolítása sem okozhat problémát: csak csavarja meg egy kicsit, húzza le anélkül, hogy maradna ragasztó maradvány, eltávolíthatja! Ezután egyszerűen öblítse le, hagyja megszáradni, és újra használatra kész. A Hammersmith Monstertape teherbírása max.5 kg.A csomag tartalma: 3 tekercs Hammersmith Monster Tape ( 1 tekercs= 3 méter, így összesen 9 méter)

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerelvények
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hammersmith Monster Tape kétoldalú ragasztószalag, 3 szett" című hirdetést látja. (fent)