Betöltés...

Napelemes utcai világítás

Ár: 9.990 Ft

Napelemes utcai világítás
Az Utcai Solar Lámpa a legmodernebb napelemes technológiát és kiváló minőségű anyagokat ötvözi, így tökéletes megoldást nyújt utcai világításra.
A lámpa kiemelkedő tulajdonsága a super strong infravörös távirányító vevő, amely lehetővé teszi a lámpa vezérlését akár 15 méteres távolságból is. Ez kivételes rugalmasságot és kényelmet biztosít a lámpa használatában.
A termék egyedülálló vízállósági jellemzőkkel rendelkezik, beleértve a 5 méter hosszú tripla vízálló vezetéket, így gond nélkül ellenáll az esőnek és a napfénynek. A lámpa magas lumens LED technológiát alkalmaz, ami világos, hatékony és tartós világítást biztosít.
A napelemes töltésnek köszönhetően a lámpa energiahatékony és környezetbarát. A nagy kapacitású akkumulátorok több mint 10 órás világítást biztosítanak, miközben a nulla töltési költség jelentős megtakarítást eredményezhet.
Az utcai solar lámpa egyszerű telepítést igényel, vezetékek nélkül, ami további kényelmet és rugalmasságot biztosít. A lámpa 120 fokos sugárzási szögét és 50 000 órás (LED) élettartamát figyelembe véve, ez a termék rendkívül hosszú távú, megbízható világítási megoldás.
Összefoglalva, az Utcai Solar Lámpa a legmodernebb technológiát és kiváló minőségű anyagokat ötvözi, hogy megbízható, tartós és környezetbarát világítást biztosítson utcai környezetben. Az energiahatékonyság, a hosszú élettartam és a vezeték nélküli telepítés kényelme kiemeli a lámpát a hordozható világítási megoldások közül.
Tulajdonságok:

120 fokos látószög
nagy kapacitású akkumulátor
napelemes töltés
vízálló

Csomag tartalma:

Napelemes utcai lámpa
távirányító+elem
csavarok a felszereléshez

Állvány nincs a csomagban.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Napelemes utcai világítás" című hirdetést látja. (fent)