Betöltés...

Kimiyo 36V-os fúrógép szett 2 db akkumulátorral

Ár: 9.990 Ft

Kimiyo 36V-os fúrógép szett 2 db akkumulátorral
3 színbenA Tho-Furo fúrógép kiváló minőségű és megbízható eszköz, amely ideális választás mindenfajta fúrásra és furat készítésére.A kompakt és ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyen kezelhető és hosszú távon kényelmes használatot nyújt.A fúrógép erős motorral rendelkezik, amely hatékonyan és precízen végzi el a fúrási munkákat.Ideális eszköz otthoni vagy kisebb műhelyes projektekhez.Teljesítmény: 36 VFordulatszám: 0-350 rpm / 0-1350 rpm fordulat/percFúrótokmány: 10 mmFunkciók:

A fúrógép rendelkezik fordulatszám-szabályozással, ami lehetővé teszi az alkalmazkodást különböző anyagokhoz és fúrási feladatokhoz.
Emellett a fúrógép rendelkezik előremenet és visszaforgás funkcióval is.

Használat:

A fúrógép könnyen kezelhető.
Csatlakoztassa a megfelelő fúrófejet vagy tartozékot a fúrótokmányhoz, állítsa be a kívánt fordulatszámot és indítsa el a fúrást a megfelelő felületen vagy anyagon.

A termék jellemzői:

Akkus csavarozó: 36V
Nyomaték pozíciók: 25
Fordulatszám: 0-350 rpm / 0-1350 rpm
2 db li-ion akkumulátor
Töltési idő 3-4 óra
Tokmány maximális fúrásátmérője: 10 mm
Tömeg: 2,3 kg
Hálózati feszültség (adapter): 220V-250V-50Hz

Előnyök:Erős teljesítmény: az akkus fúrógép 36v-os akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig dolgozhass a fúrógéppel. Könnyű használat: az eszköz kompakt és ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy kényelmesen tudj dolgozni vele. Állítható sebesség: a fúrógép két fordulatszámmal rendelkezik, így megfelelően beállíthatod a sebességet a különböző feladatokhoz. Nagy nyomaték: az 25 nyomaték pozíció lehetővé teszi, hogy a fúrógépet bármilyen anyagban hatékonyan használd, a fúrások pedig pontosak és simák lesznek. Hatékony akkumulátor: az 2.0 mah li-ion akkumulátor hosszabb üzemidőt biztosít, így nem kell folyton töltened az eszközt. Könnyen hordozható: az akkus fúrógép könnyű és kompakt, így könnyedén magaddal viheted az eszközt a munkaterületre. Univerzális használat: az eszköz sokoldalúan használható a fából, fémbe és egyéb anyagokba való fúrásra.Csomag tartalma:

1 db akkumulátoros fúró-csavarozó
1 + 1 db akkumulátor
1 db töltő
1 db tároló koffer
Flexibilis szár
BIT fejek
Dugókulcsok
Fúrószárak

 
Szín nem választható, a termék raktárkészlettől függően kerül kiküldésre!A képek csak illusztráció!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kimiyo 36V-os fúrógép szett 2 db akkumulátorral" című hirdetést látja. (fent)