Betöltés...

Hammersmith Bionic Burner elektromos gyomirtó

Ár: 12.990 Ft


Hammersmith Bionic Burner elektromos gyomirtó


a 650°C -os forró levegő hatékonyan és tartósan elpusztítja az összes gyomot
egyedülálló működés
kerek fúvóka az egyszerű, pontos és hosszantartó gyomirtáshoz
gáztartály nélkül, vegyszerektől mentes
használható grill,-és kandalló gyújtóként, valamint festék-, és lakkeltávolítására is
A Hammersmith Bionic Burner hőlégfúvó környezetbarát, gyors és tartós megoldást kínál a gyomproblémára! 650 fokos, forró légsugarával elpusztítja a gyomok gyökerének sejtszerkezetét!

Minden gyomot hatékonyan és örökre elpusztít
Egyetlen lépésben, játszi könnyedséggel szabadulhat meg a gyomoktól, miközben le sem kell hajolnia! A Bionic Burner egy olyan egyedülálló, állítható Easy-Burn hengerrel rendelkezik, mellyel kényelmesen, állva is eltávolíthatja a nemkívánatos gazokat. Ahol épp gyökeret ereszt a zavaró gyom, a Bionic Burner a tökéletes megoldás: legyen az a beállón, a kerítés vagy a házfal mellett, a járdán és a szegélyek mellett, a kerti lépcsőn, sőt a kaviccsal felszórt lapostetőn is.

Az egyedi kerekeknek köszönhetően kényelmesen használható
A forró levegő egy csapásra eléri a gyökereket, és tönkreteszi a sejtszerkezetüket. Az egyedülálló Easy-Burn kerékkel a gyomlálás egyszerűbb, mint a porszívózás! A kerekek mindig a talajtól ideális távolságban tartják a Bionic Burnert, így könnyen végezhet egész nagy területen is! Egyszerűen csatlakoztassa áramforráshoz a készüléket, kapcsolja be és máris elpusztítja a gyomok gyökerét! Használatához tartsa kb. 5 másodpercig az érintett területet, majd a gyomok 8-24 óra múlva elpusztulnak. Növényei természetesen nem égnek el, hiszen a Bionic Burner közvetlenül a gyökerekre hat!

Egész évben használható - gáztartály nélkül, vegyszerektől mentes
Ez még nem minden: A 650 fokos légárammal könnyedén leszedheti a régi lakkozást! A praktikus keskeny fúvókával pedig pillanatok alatt begyújthatja a kandallót vagy a kerti grillt! A Bionic Burner télen is hatalmas segítséget nyújt, hiszen egy szempillantás alatt leolvaszthatja vele a havat vagy a veszélyes jeget a lépcsőről és a járdáról!

Technikai adatok: 

elektromos gyomirtó, 2.000 Watt 
2 hőmérséklet-beállítás 60 ° és 650 ° / rövid, 45 másodperces felmelegedési idő 

 
A csomag tartalma:

1x Hammersmith Bionic Burner
1x vezető kerék
1x kerek fúvóka
1x keskeny fúvóka


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hammersmith Bionic Burner elektromos gyomirtó" című hirdetést látja. (fent)