Betöltés...

Fern sövénynyíró HTM1007

Ár: 16.990 Ft

Fern sövénynyíró HTM1007


A Ferm HTM1007 sövénynyíró tökéletes kerti szerszám, amely segít fenntartani a rendet a kertben. Funkcionalitásuknak és szilárd specifikációjuknak köszönhetően tökéletes választás a sövények vágásához és formázásához.

Teljesítmény: Lenyűgöző, 450 W-os teljesítménnyel rendelkeznek, aminek köszönhetően hatékonyan és egyszerűen kezelik a sövényágakat és hajtásokat.
Feszültség és frekvencia: 230 V feszültségen és 50 Hz frekvencián működik, ami azt jelenti, hogy a szabványos elektromos feltételekhez igazodnak.
Vágókés hossza: 450 mm hosszú vágókésekkel vannak felszerelve, amelyek széles vágási tartományt biztosítanak, megkönnyítve a különböző típusú növényzetek megmunkálását.
Ergonomikus markolat: Az olló ergonomikus kialakítású nyéllel rendelkezik, ami kényelmessé teszi a használatát. Ez különösen fontos a hosszabb munkamenetek során, amikor a felhasználói kényelem kulcsfontosságú.
Biztonságos zár: Biztonsági zárral vannak felszerelve, ami fontos az olló véletlen működtetésének megakadályozása érdekében. Ez a biztonsági funkció növeli az általános biztonságot a szerszám használata során.
A Ferm HTM1007 vezetékes sövényvágó nemcsak a növényzet nyírásában és formálásában hatékony, hanem a felhasználó számára is nyugalmat biztosít, hogy a szerszám biztonságos és könnyen használható. Tökéletes megoldást jelentenek azoknak a kertészeknek, akik hatékony kertápolási eszközöket keresnek.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Sövénynyíró
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Fern sövénynyíró HTM1007" című hirdetést látja. (fent)