Betöltés...

BLACK 125mm száraz gyémánt tárcsa kő, kerámia, beton vágáshoz, csiszoláshoz - 40058

Ár: 10.990 Ft

A BLACK száraz gyémánttárcsa, nincs mi eltántorítsa
A legerősebb anyagok is behódolnak előtte
Sokoldalú vágótárcsa természetes kő, bármely típusú kerámia csempék és szintetikus anyagok vágásához, nagyolásához, csiszolásához. A tárcsában galvanizálással felvitt gyémántfelület használata csökkenti a rezgésveszélyt. Ez lehetővé teszi, hogy ezt a korongot olyan anyagok vágására használd, amelyeknél nagy a repedés vagy a törés veszélye. A munkára vállalkozók gyakran "univerzális" eszközöket keresnek a hatékonyságot célozva . Ezért jött létre ez a gyémánttárcsa.

Ez a vágó-csiszoló tárcsa olyan helyzetekben tud jól jönni, amikor kő/csempe/kerámia gyors és precíz vágását követően, azonnal szükség van az élek csiszolására. Ezzel a gyémántárcsával felvértezve nem kell korongot váltogatni a két munkafázis közt.

Ez a BLACK 125mm-es gyémánttárcsa 22mm-es furatátmérővel rögzíthető. A tárcsa lemezvastagsága 1,6mm.

Hagy fel a küszködéssel, idegeskedéssel a macerás anyagvágások, csiszolások közben. Válaszd a hatékonyabb utat a BLACK száraz gyémánttárcsával!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "BLACK 125mm száraz gyémánt tárcsa kő, kerámia, beton vágáshoz, csiszoláshoz - 40058" című hirdetést látja. (fent)