Betöltés...

Flinke 89 db os szerszámkészlet 25 V Fk 8025 2 akumulátoros Fúró, Csavarozó és Sarok csiszoló (Flex ) készlet 3 in.1

Ár: 76.000 Ft

Flinke 89 db os szerszámkészlet 25 V Fk 8025 2 akumulátoros Fúró, Csavarozó és Sarok csiszoló (Flex ) készlet 3 in.1




Az FK-8025 Flinke szerszámkészlet mindent kínál, amire szükséged lehet otthoni szerelési és barkács munkáidhoz. Ez a komplex eszközkészlet ötvözi az erőteljes 25V-os akkumulátoros fúró és csavarozó gépet, a rugalmas sarokcsiszolót és az akkumulátoros kerékkulcsot egy lenyűgöző 89 részes csomagban, amely segítségével szinte bármilyen munkát elvégezhetsz.

Főbb Jellemzők:

89 Részes Készlet: Ez a készlet tartalmazza mindazt, amire szükséged van, beleértve az akkumulátoros fúró-csavarozót, sarokcsiszolót, akkumulátorokat, töltőt, tároló koffert, flexibilis szárat, BIT fejeket, dugókulcsokat, fúrószárakat, csavarokat, tipliket, kerékkulcsfejet és lyukfúrót is.
Erőteljes Teljesítmény: Az 25V-os fúró és csavarozó gép maximális erőt és teljesítményt nyújt, hogy könnyen és hatékonyan végezd el a fúrási és csavarozási feladatokat.
Tartalék Akkumulátor: A tartalék akkumulátor lehetővé teszi, hogy sosem kelljen megállnod a munka közben. Töltsd az egyik akkumulátort, miközben a másikat használod!
Gyorstokmány: Az egyszerűen cserélhető fúró- és bitfejekkel gyorsan váltogathatsz a munkafolyamatok között.
17+1 Nyomaték Szabályzó: A nyomaték szabályzóval pontosan szabályozhatod a fúrás vagy csavarozás erősségét, és az irányváltóval könnyen váltani tudsz a csavarozás és a kicsavarozás között.
Kiváló Minőség és Hosszú Élettartam: A Flinke szerszámkészlet minőségi anyagokból készült, és hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú ideig szolgálhat.
Könnyű és Gyors Használat: Az egyszerű kezelés és a gyors cserélhetőség teszi lehetővé, hogy hatékonyan dolgozz.

Műszaki Adatok:

Töltési Idő: 3-4 óra
Hálózati Feszültség (Adapter): 230V-50Hz
Legnagyobb Berakható Fúró Méret: 10 mm
Csomagsúly: 7,9 kg
25 V
Nyomaték állítás: 17+1
Fordulatszám: 0 – 1350 / perc
2 db akkumulátorral
Akkumulátor kapacitása: 3.0 m Ah Li-ion
Töltési idő 3-4 óra
Hálózati feszültség (adapter): 230V-50Hz
Legnagyobb berakható fúró méret: 10 mm
Könnyű, egyszerű, gyors használat
Csomagsúly: 7,9 kg

A csomag tartalma:

1 db akkumulátoros fúró – és csavarozógép, 1 db akkumulátoros sarokcsiszoló,
2 db akkumulátor
1 db töltő
1 db tároló koffer
Flexibilis szár
BIT fejek
Dugókulcsok
Fúrószárak
Csavarok és tiplik
Kerékkulcs fej
Lyukfúró

Az FK-8025 Flinke szerszámkészlet minden kézügyességi projektnek megfelelő eszközöket kínál. Legyen szó házfelújításról, bútorépítésről vagy autójavításról, ez a készlet segít megvalósítani ötleteidet. A kényelmes tároló koffer és a sokoldalú kiegészítők lehetővé teszik, hogy mindig minden eszköz kéznél legyen. Fejleszd fel a műhelyedet ezzel az all-in-one Flinke szerszámkészlettel, és végezz munkáidat könnyedén és hatékonyan!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Flinke 89 db os szerszámkészlet 25 V Fk 8025 2 akumulátoros Fúró, Csavarozó és Sarok csiszoló (Flex ) készlet 3 in.1" című hirdetést látja. (fent)