Betöltés...

Wera Zyklop Speed-Knarrensatz 8100 SC 2 Szerszámkészlet (37 db / csomag)

Ár: 185.390 Ft

37 darabos Zyklop készlet masszív fém tokban: Zyklop racsni 1/2"-os meghajtással. A 72 fogból álló finom fogazásnak köszönhetően alacsony, 5°-os visszatérési szöget tesz lehetővé. A racsnis fej szabadon elforgatható és bármelyik pozícióban rögzíthető a kétoldali csúszókapcsolóval. A nagy kézi mozgástérrel történő problémamentes munkavégzés még nagyon szűk vagy nehezen hozzáférhető szerelési helyzetekben is lehetséges. A 0°, 15° és 90°-ban balra és jobbra meghatározott rögzítés garantálja a biztonságos munkavégzést a racsnis fej elcsúszása nélkül. A 0°-os állásban az adapterrel és a bitekkel ellátott racsni úgy használható, mint egy hagyományos csavarhúzó. A lendkerekes tömegű kialakítás biztosítja a csavarozási folyamat gyorsulását. A Kraftform fogantyú forgásszimmetrikus kialakítása és a szabadonfutó hüvely támogatja a gyors pörgetést. A Kraftform markolat formája, amely kiválóan alkalmazkodik a kézhez, megakadályozza a kéz sérüléseit, például a hólyagok és a bőrkeményedés kialakulását. A markolathoz használt kemény anyagok gyors fogást garantálnak anélkül, hogy a bőr a markolathoz "tapadna". A puhább, "csúszásmentes" zónák lehetővé teszik a nagy erők veszteség nélküli átvitelét.
1/2"-os négyszöghajtású dugókulcsokhoz, valamint 1/2"-os négyszöghajtású dugókulcsokhoz, golyós zárral17 Zyklop dugókulccsal2 Zyklop hosszabbítóval gyorskioldó hüvelyben1 keresztfogantyúval1 kardáncsuklóval1 imbolygó hosszabbítóval1 összekötő rész gyorskioldó tokkal13 bit "Take it easy" szerszámkeresővel: színkódolás a méretek szerint

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera Zyklop Speed-Knarrensatz 8100 SC 2 Szerszámkészlet (37 db / csomag)" című hirdetést látja. (fent)