Betöltés...

Deko Tools DKBW20XL01-S3 Akkumulátoros szénkefe nélküli csavarkulcs, 20V

Ár: 43.890 Ft

A Deko Tools kefe nélküli csavarkulccsal gyorsan és kényelmesen végezhet építési, karbantartási és javítási munkákat vagy szerelhet össze bútorokat. A készülék nagy teljesítményű kefe nélküli motort kínál 3 sebességfokozattal. Ergonomikus, felhasználóbarát kialakítása befolyásolja a használat közbeni kényelmet. Az eszköz tartós akkumulátorról veszi az áramot, ami hosszú működést biztosít egyetlen feltöltéssel.

Nagy teljesítmény
A villáskulcs kefe nélküli motorral van felszerelve, amelynek maximális nyomatéka 350 Nm. A terhelés nélküli fordulatszám 3 fokozatban állítható - 1000 / 1800 / 2450 RPM. Mindez az akár 3200 BPM frekvenciával kombinálva teszi ezt a sokoldalú szerszámot alkalmazhatóvá minden barkácsoló műhelyében.

Felhasználóbarát
A szerszámot a munka kényelmét szem előtt tartva tervezték. Ergonomikus kialakítása biztos fogást és kényelmes használatot garantál. A HOG-típusú rögzítés biztosítja a foglalatok egyszerű és gyors cseréjét, a beépített LED-es zseblámpa pedig lehetővé teszi a sötét helyiségek megvilágítását. Egy hordtáskát is kap, amely megkönnyíti az összes alkatrész tárolását és szállítását.

Hatékony tápegység
A készülék egy nagy teljesítményű, 2000 mAh-s lítium-ion akkumulátorból nyeri az energiát - a készlet 2 darabot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia amiatt, hogy áramszünet miatt le kell állnia. A töltési folyamat körülbelül 1-2 órát vesz igénybe, és a mellékelt, külön erre a célra szolgáló töltőn keresztül történik.

Tartalom:
1 x Kefe nélküli csavarkulcs
2 x Újratölthető akkumulátor
1 x Töltő
17 / 19 / 21 / 22 mm-es dugókulcsok

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Deko Tools DKBW20XL01-S3 Akkumulátoros szénkefe nélküli csavarkulcs, 20V" című hirdetést látja. (fent)