Betöltés...

Deko Tools DKCD16ID01-B5S2 Akkumulátoros ütvefúrógép 16V

Ár: 30.190 Ft

A Deko Tools akkus fúró-csavarozója ideális a különféle alkalmazásokhoz. Nemcsak közönséges fúrást tesz lehetővé, hanem ütvefúrást és csavarozást is. Vezeték nélküli, ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyfokú használati kényelmet garantál. Az 1500 mAh-s újratölthető akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, a beépített LED háttérvilágítás pedig megkönnyíti a sötétben végzett munkát.



Sok alkalmazás
A Deko Tools fúrója minden otthonban vagy műhelyben használható. Az amatőrök és a profik elvárásainak egyaránt megfelel. Lehetővé teszi a fúrást, az ütvefúrást, valamint a csavarozást. Segítségével könnyedén fúrhat lyukat fába, fémbe, műanyagba, kerámiába és akár cementbe is. Többek között a felújítások során is jól fog jönni. Becsapódási sebessége eléri a 21 000 bpm-et.



További képességek
Igazítsa a fúró működését igényeihez, és élvezze a munka magas hatékonyságát. A készülék praktikus kapcsolóval teszi lehetővé a forgásirány változtatását. Ezenkívül egy speciális gyűrű lehetővé teszi a működési mód kényelmes kiválasztását (fúrás, ütvefúrás, csavarozás). Könnyedén beállíthatja a nyomatékot és választhat 2 elérhető sebesség közül.



Átgondolt tervezés
Biztosítsa kényelmét még hosszan tartó munkavégzés során is. A gumi felületnek köszönhetően a fúró tökéletesen illeszkedik a kézbe, és nem csúszik ki belőle. A vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a szabadságát korlátozó kábelektől. Ezenkívül a kulcs nélküli tokmány lehetővé teszi a fúrók és fúrók gyors cseréjét, a LED-es háttérvilágítás pedig megkönnyíti a munkavégzést gyenge fényviszonyok között is. A készletben akár 2 db 1500mAh-s akkumulátor is található, így sokáig használhatod a készüléket.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Deko Tools DKCD16ID01-B5S2 Akkumulátoros ütvefúrógép 16V" című hirdetést látja. (fent)