Betöltés...

Csavarhúzó készlet JIMI Home JM-GNT26, 26 db

Ár: 11.190 Ft

Precíz, tartós szerszámokra van szüksége a kisgépek és alkatrészeik karbantartásához? A JIMI otthoni precíziós csavarhúzókészlet számos szerszámot és bitet kínál, amelyek nagy segítséget nyújtanak barkácsolási és karbantartási munkái során. Válaszd a sokoldalúságot a minőségi kompromisszumok nélkül!

Kiváló minőségű anyagok
A fogantyú alumíniumötvözetből készül, és minden bit speciális S2 acélötvözetből készült. A felhasznált anyagok rendkívül tartóssá teszik az egyes darabokat, így kopásállóak és biztonságosak a felhasználó számára. A hordtáska barátságos ABS anyagból készült, ami növeli a készlet hordozásának kényelmét.

Mágneses stabilitás
A mágneses adszorpciónak köszönhetően a bitek szilárdan ülnek a tartóban. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia az egész szerkezet stabilitása miatt. Ezt a funkciót a mágnesező és lemágnesező funkciók támogatják. Sőt, a házon található egy gomb, amely kinyomja a biteket a foglalatból, és megdönti őket a könnyebb hozzáférés érdekében. Számunkra abszolút prioritás a felhasználó biztonsága, a szerszámok és eszközök károsodásának megelőzése!

Sok lehetőség
A JM-GNT26 készlet 18 különböző hegyet tartalmaz (a részleteket lásd a specifikációban), rozsdamentes acél csipeszt, 2 műanyag feszítőrudat, tapadókorongot, SIM-kártya eltávolító tűt, mágnesezőt/demagnetizálót és egy tokot, ahol mindent el lehet tárolni. Nyújtsa be a bevált megoldásokat a kényelem feláldozása nélkül!

A készlet tartalmazza
Fogantyú
Bitek:
Y0.6 / 0.8 / 1.2 / SL1.5 / SL2.5 / T1 / T2 / T3 / T4 / T5 / H1.5 / H2.0 /
PH000 / PH00 / PH0 / PH / T6H / iPhone Standoff
Rozsdamentes acél csipesz
2 x műanyag rúd
Tapadókorong
Ügy
SIM-kártya eltávolítási tű
Mágnesező / demagnetizáló

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Csavarhúzó készlet JIMI Home JM-GNT26, 26 db" című hirdetést látja. (fent)