Betöltés...

PUMA Safety Rio Black Low 642750-43 Biztonsági cipő S3 Méret: 43 Fekete, Kék 1 pár

Ár: 61.940 Ft

Rio Black Low S3 SRC biztonsági cipő

TPU talp
Az egyedülálló, teljes egészében TPU-ból készült talp rendelkezik a kiváló minőségű labdarúgó-csizma elsőrendű teljesítményjellemzőivel, például az ultra-lapos talp kialakításával, kis súlyával, nagy rugalmasságával és tartósságával.

EVA csillapító párna
A sarokban lévő EVA párnázó párna elnyeli az ütéseket és ütéseket, amikor a sarkot felrakja.

evercushion® pro
Ennek a talpbetétnek a felépítése optimális párnázást biztosít a mozgás kezdetétől a végéig, ezáltal enyhíti a nyomászónákat. Lélegző és ezért kényelmes viselet a tartós textil felületnek és az elülső részben lévő perforációnak köszönhető.

alumínium kupakkal
Ugyanaz a védelem, mint az acél, de 50% -kal kevesebb súly. Az alacsony hővezető képesség miatt a lábujj területén nincs hideg folt, és a tágas illeszkedés biztosítja a kényelmes illeszkedést.

Toe védelem
A felemelt talpvédő védi a lábujj környékén lévő bőrt a kopás ellen, ha térdelést használnak.

felsőrésszel
A hidrofób velúr egy lélegző bőr, puha, bársonyos felülettel. A hidrofóbálás révén optimális védelmet nyújt a nedvesség ellen.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Anyag: Velúrbőr · Anyag (talp): TPU · Biztonsági fokozat: S3 · Méret: 43 · Szín: Fekete, Kék · Termék típus: Biztonsági cipő · Védősapka: Alumínium · Záró rendszer (cipő): Cipőfűző

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "PUMA Safety Rio Black Low 642750-43 Biztonsági cipő S3 Méret: 43 Fekete, Kék 1 pár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: