Betöltés...

PUMA Safety Aviat Low ESD SRC 640891-41 ESD biztonsági cipő S1P Méret: 41 Fekete, Piros 1 pár

Ár: 59.930 Ft

Puma biztonsági cipő Aviat Low ESD SRC

Ugrál a középtalp
A hagyományos PU középtalpokkal szemben a BOUNCE középtalp PU anyaga lényegesen több kis légbuborékot tartalmaz. Ezek biztosítják az egész láb optimális párnázását, ugyanakkor jelentős súlymegtakarítást eredményeznek.

Duo PU talp
Kopásálló, robusztus, mégis rugalmas - ez a talp fut, fut és fut ... A profil magas csúszásállóságot biztosít még nedves felületeken is. Az áttetsző talp anyaga ideális az érzékeny padlón történő munkához.

evercushion® pro ESD
Ennek a talpbetétnek a lágy PU-anyaga biztosítja az optimális párnázást a mozgás kezdetétől a végéig, ezáltal enyhíti a nyomászónákat. Az elülső talp területén lévő finom perforációk biztosítják a jó szellőzést. Az elektrosztatikus töltések a testből származnak.

FAP®-áthatolásvédelmet
A kerámia bevonatú szálakból készült rugalmas behatolásvédelem megvédi a lábakat az egész felületen a behatoló tárgyaktól, és még mindig támogatja a cipő rugalmasságát.

acélkapli
Acél orrfedél a nagyobb kényelem érdekében.

felsőrésszel
Bőrnek tűnik, de rendkívül robusztus és könnyen kezelhető mikroszálas szövet, amely víz- és szennyeződés-riasztó.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Anyag (talp): Poliuretán · Biztonsági fokozat: S1P · Méret: 41 · Szín: Fekete, Piros · Termék típus: ESD biztonsági cipő · Védősapka: Acél · Záró rendszer (cipő): Tépőzár

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "PUMA Safety Aviat Low ESD SRC 640891-41 ESD biztonsági cipő S1P Méret: 41 Fekete, Piros 1 pár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: