Betöltés...

Végzáró kerítésbe fűzhető szalaghoz premium antracit

Ár: 1.590 Ft


KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ RÖGZÍTŐ - A GARDLOV kerítésszalag rögzítők univerzális méretei és tulajdonságai ideálissá teszik őket a szalag felszereléséhez. Strapabíró műanyagból készültek, így erősek és ellenállnak a napsugárzásnak  és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, ráadásul sokféle színnel rendelkeznek.



NAGYON EGYSZERŰ TELEPÍTÉS - könnyen használhatók, és nem igényelnek speciális szerszámokat a felszereléshez. Gyorsan és egyszerűen rögzítheti őket a szalagra. Egyszerűen rögzítse a kerítéspanel rúdjára. A rögzítők szilárd kapcsolatot biztosítanak a szalag és az oszlopok között, ami biztosítja a kerítés stabilitását és tartósságát. A szerkezet felszereléséhez egy további lehetőség az egyik végének vágása.



ESZTÉTIKUS  –  diszkrét kialakítása nem feltűnő, és tökéletesen illeszkedik a környezetbe , esztétikus megjelenést kölcsönözve kertjének. Különféle típusú kerítésszalagokhoz, hálókhoz vagy egyéb anyagokhoz használhatók, így sokoldalú eszköz a kertben. 



UNIVERZÁLIS FELHASZNÁLÁS -  a rögzítők különféle típusú kerítésszalagokhoz, hálókhoz vagy más anyagokhoz használhatók, így sokoldalú eszköz a kertben.





TULAJDONSÁGOK:



szín: antracit
Anyaga: PVC
méretei: 19 x 2,3 cm
súlya: 279 g
súlya csomagban: 300 g





A CSOMAG TARTALMA:



10 darab rögzítő




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.16
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Végzáró kerítésbe fűzhető szalaghoz premium antracit " című hirdetést látja. (fent)